Mercedes-Benz GLA-klasse 200 uit Duitsland importeren

Deze Mercedes-Benz GLA-klasse 200 GLA-klasse 200 hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar
2015
Kilometerstand
14.354 KM
Kleur
Zwart

Wilt u ook een Mercedes-Benz GLA-klasse 200 GLA 200 invoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd bij ons op locatie door de RDW. Bekijk onze website voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten Mercedes-Benz GLA-klasse 200 GLA 200 kopen in Duitsland

Deze Mercedes-Benz GLA-klasse 200 GLA-klasse 200 hebben wij 30-11-2016 ingevoerd uit Duitsland en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze Mercedes-Benz GLA-klasse 200 GLA 200 zou € 45.269 bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg € 30.871 (Incl. BTW en BPM). Door deze auto in Duitsland te kopen heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer informatie over alle kosten bij het kopen van een auto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina total kosten auto importeren. Heeft u zelf een Mercedes-Benz GLA-klasse 200 GLA 200of een andere auto in Duitsland te koop zien staan? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting Mercedes-Benz GLA-klasse 200 GLA-klasse 200

De uitrusting van deze geïmporteerde Mercedes-Benz GLA-klasse 200 GLA-klasse 200 was als volgt.

Actieve parkeerassistent incl. PARKTRONIC

Audi 20 CD 17.8 cm (7 inch) mediadisplay met hoge resolutie

Becker MAP PILOT

Bi-Xenon koplampen met dynamische koplamphoogteregeling

Lichtpakket GLA-Klasse 13 icm Urban, AMG Sport, exclusief

Metallic lak

Ruitensproeierinstallatie en ruitensproeierkoppen verwarmd

Spiegel-pakket GLA 13 Orientatieverlichting

Stoelverwarming voor bestuurder en voorpassagier

Urban

Verloursmatten in uitrustingskleur

Doorzoek 246.117 Duitse importauto’s incl. BPM

Wilt u ook een Mercedes-Benz of een ander merk importauto laten importeren? Gebruik dan onze handige zoekmodule waarbij alle prijzen direct inclusief BPM en importkosten worden weergeven.

  • Uitsluitend officiële merkdealers
  • Prijzen incl. BPM en importkosten
Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar