Mercedes-Benz GLC Coupé uit Duitsland importeren

Deze Mercedes-Benz GLC Coupé GLC Coupé hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar
2018
Kilometerstand
12.496 KM
Kleur
Grijs

Wilt u ook een Mercedes-Benz GLC Coupé GLCinvoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd door onze chauffeursdienst bij de RDW / Douane. Klik hier voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten Mercedes-Benz GLC Coupé GLC kopen in Duitsland

Deze Mercedes-Benz GLC Coupé GLC Coupé hebben wij 20-11-2018 ingevoerd uit Duitsland en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze Mercedes-Benz GLC Coupé GLC zou € 79.305 bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg € 59.323 (Incl. BTW en BPM). Door deze auto in Duitsland te kopen heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer rekenvoorbeelden van besparingen bij het kopen van een auto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina rekenvoorbeeld besparing. Heeft u zelf een Mercedes-Benz GLC Coupé GLCof een andere auto in Duitsland te koop zien staan? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting Mercedes-Benz GLC Coupé GLC Coupé

De uitrusting van deze geïmporteerde Mercedes-Benz GLC Coupé GLC Coupé was als volgt.

Doorzoek 355.337 Duitse importauto’s incl. BPM

Wilt u ook een Mercedes-Benz of een ander merk importauto laten importeren? Gebruik dan onze handige zoekmodule waarbij alle prijzen direct inclusief BPM en importkosten worden weergeven.

  • Uitsluitend officiële merkdealers
  • Prijzen incl. BPM en importkosten
Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. Douane
5. Inbouw
6. Rijklaar