Mercedes-Benz SL-klasse 400 uit Duitsland importeren

Deze Mercedes-Benz SL-klasse 400 SL-klasse 400 hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar
2016
Kilometerstand
6.051 KM
Kleur
Zwart

Wilt u ook een Mercedes-Benz SL-klasse 400 SL400 invoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd bij ons op locatie door de RDW. Bekijk onze website voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten Mercedes-Benz SL-klasse 400 SL400 kopen in Duitsland

Deze Mercedes-Benz SL-klasse 400 SL-klasse 400 hebben wij 12-04-2017 ingevoerd uit Duitsland en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze Mercedes-Benz SL-klasse 400 SL400 zou € 134.947 bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg € 82.791 (Incl. BTW en BPM). Door deze auto in Duitsland te kopen heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer informatie over alle kosten bij het kopen van een auto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina total kosten auto importeren. Heeft u zelf een Mercedes-Benz SL-klasse 400 SL400of een andere auto in Duitsland te koop zien staan? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting Mercedes-Benz SL-klasse 400 SL-klasse 400

De uitrusting van deze geïmporteerde Mercedes-Benz SL-klasse 400 SL-klasse 400 was als volgt.

Achteruitrijcamera met dynamische hulplijnen

AMG Line SL-Klasse 2016

Buitenspiegels elektrisch inklapbaar

Harman/Kardon LOGIC7 soundsystem

KEYLESS-GO-comfortpakket incl.kofferdeksel op afstand

Metallic lak

Parnoama VARIOdak

Park Pilot

Doorzoek 216.870 Duitse importauto’s incl. BPM

Wilt u ook een Mercedes-Benz of een ander merk importauto laten importeren? Gebruik dan onze handige zoekmodule waarbij alle prijzen direct inclusief BPM en importkosten worden weergeven.

  • Uitsluitend officiële merkdealers
  • Prijzen incl. BPM en importkosten
Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar