Auto importeren & corona Lees meer

Opel Zafira Tourer Edition uit Duitsland importeren

Deze Opel Zafira Tourer Edition Zafira Tourer Edition hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar
2013
Kilometerstand
80.500 KM
Kleur
Beige

Wilt u ook een Opel Zafira Tourer Edition Zafira invoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd bij ons op locatie door de RDW. Bekijk onze website voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten Opel Zafira Tourer Edition Zafira kopen in Duitsland

Deze Opel Zafira Tourer Edition Zafira Tourer Edition hebben wij 15-03-2016 ingevoerd uit Duitsland en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze Opel Zafira Tourer Edition Zafira zou € 34.784 bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg € 11.992 (Incl. BTW en BPM). Door deze auto in Duitsland te kopen heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer informatie over alle kosten bij het kopen van een auto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina total kosten auto importeren. Heeft u zelf een Opel Zafira Tourer Edition Zafiraof een andere auto in Duitsland te koop zien staan? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting Opel Zafira Tourer Edition Zafira Tourer Edition

De uitrusting van deze geïmporteerde Opel Zafira Tourer Edition Zafira Tourer Edition was als volgt.

Doorzoek 343.967 Duitse importauto’s incl. BPM

Wilt u ook een Opel of een ander merk importauto laten importeren? Gebruik dan onze handige zoekmodule waarbij alle prijzen direct inclusief BPM en importkosten worden weergeven.

  • Uitsluitend officiële merkdealers
  • Prijzen incl. BPM en importkosten
Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar