Doorzoek 265.842 Duitse occasions
  • Incl. BPM + importkosten
  • alleen officiële merkdealers

BPM indicatie?

Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

Porsche 911 Turbo (996) invoeren uit Duitsland

Deze Porsche 911 Turbo (996) hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar2001
Kilometerstand65980
KleurZilver metallic

Porsche 911 Turbo (996) importeren uit Duitsland?

Wilt u ook een Porsche 911 invoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd door onze chauffeursdienst bij de RDW / Douane. Klik hier voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten Porsche 911 kopen in Duitsland

Deze Porsche 911 Turbo (996) van 3/2001 hebben wij uit Duitsland geïmporteerd en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze Porsche 911 zou EUR 190000 bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg EUR 70665 (Incl. BTW en BPM). Door deze importauto te kopen in Duitsland heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer rekenvoorbeelden van besparingen bij het kopen van een importauto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina rekenvoorbeeld besparing. Heeft u zelf een Porsche 911 of een andere auto te koop zien staan in Duitsland? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting Porsche 911 Turbo (996)

De uitrusting van deze uit Duitsland ingevoerde Porsche 911 Turbo (996) was als volgt.

Allrad, Klimaanlage (automatisch), Lederausstattung (schwarz), Litronic, PSM, Schiebedach (elektrisch), Sitzheizung (vorn), Tempostat, CD-Wechsler, Diebstahlsicherung, Heckwischer, Klangpaket, Lenkrad (3 Speichen Sport), Navigationssystem, Passivhörer für PCM, Sportsitze, SWRA, Zifferblätter (Alu) Passivhörer Leder,Sportsitzrückenlehne Leder
Bekijk alle door ons ingevoerde Importauto's
Auteur: Job Das

Wilt u een dergelijke auto laten importeren? Laat dan hier uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Aanhef
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vragen en / of opmerkingen
Hoe heeft u ons gevonden?*
Een auto importeren in zes stappen: