Doorzoek 244.930 Duitse occasions
  • Incl. BPM + importkosten
  • evt. inruil of financiering

BPM indicatie?

Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

Porsche 911 Carrera 4 3.4 Coupe PDK uit Duitsland importeren

Deze Porsche 911 Carrera 4 3.4 Coupe PDK hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar2013
Kilometerstand17
KleurZwart

Porsche 911 Carrera 4 3.4 Coupe PDK importeren uit Duitsland?

Wilt u ook een Porsche 911 Carrera 4 invoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd door onze chauffeursdienst bij de RDW / Douane. Klik hier voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten Porsche 911 Carrera 4 kopen in Duitsland

Deze Porsche 911 Carrera 4 3.4 Coupe PDK hebben wij 12/2014 ingevoerd uit Duitsland en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze Porsche 911 Carrera 4 zou EUR 140 bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg EUR 80 (Incl. BTW en BPM). Door deze auto in Duitsland te kopen heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer rekenvoorbeelden van besparingen bij het kopen van een auto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina rekenvoorbeeld besparing. Heeft u zelf een Porsche 911 Carrera 4 of een andere auto in Duitsland te koop zien staan? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting Porsche 911 Carrera 4 3.4 Coupe PDK

De uitrusting van deze geïmporteerde Porsche 911 Carrera 4 3.4 Coupe PDK was als volgt.

Standaard uitrusting
Mechanisch sperdifferentieel, Wijzerplaten combi-instrument zwart, Lichtmetalen velgen 19 inch Carrera Met
banden V: 8,5JX19 ET 54 235/40 ZR19 A: 11Jx19 ET 69 285/35 ZR19, Wijzerplaat toerenteller zwart,
Interieurpakket carbon icm lederuitrusting, Audiosysteem CDR-31 met Sound Package Plus en AUX
-aansluiting

Bekijk alle door ons ingevoerde Importauto's
Auteur: Job Das

Wilt u een dergelijke auto laten importeren? Laat dan hier uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Aanhef
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vragen en / of opmerkingen
Hoe heeft u ons gevonden?*
Een auto importeren in zes stappen: