Doorzoek 255.765 Duitse occasions
  • Incl. BPM + importkosten
  • alleen officiële merkdealers

BPM indicatie?

Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

Porsche Boxster S Boxster S 3.4 PDK uit Duitsland importeren

Deze Porsche Boxster S Boxster S 3.4 PDK hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar2009
Kilometerstand96302
Kleurzwart

Porsche Boxster S Boxster S 3.4 PDK importeren uit Duitsland?

Wilt u ook een Porsche Boxter S invoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd door onze chauffeursdienst bij de RDW / Douane. Klik hier voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten Porsche Boxter S kopen in Duitsland

Deze Porsche Boxster S Boxster S 3.4 PDK hebben wij 06/2015 ingevoerd uit Duitsland en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze Porsche Boxter S zou EUR 95654 bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg EUR 38555 (Incl. BTW en BPM). Door deze auto in Duitsland te kopen heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer rekenvoorbeelden van besparingen bij het kopen van een auto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina rekenvoorbeeld besparing. Heeft u zelf een Porsche Boxter S of een andere auto in Duitsland te koop zien staan? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting Porsche Boxster S Boxster S 3.4 PDK

De uitrusting van deze geïmporteerde Porsche Boxster S Boxster S 3.4 PDK was als volgt.

Standaard uitrusting

Lichtmetalen velgen 18 inch Boxster S II.

Opties

Metallic lak, Porsche Communication Management (PCM) inclusief navigatie, Sport Chrono Pakket Plus, BOSE Surround Sound-System, Bi-xenon koplampen met bochtverlichting, Aansluiting music players, Automatisch dimmende binnen-/ buitenspiegels, Automatische airconditioning, Stoelverwarming.

Bekijk alle door ons ingevoerde Importauto's
Auteur: Job Das

Wilt u een dergelijke auto laten importeren? Laat dan hier uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Aanhef
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vragen en / of opmerkingen
Hoe heeft u ons gevonden?*
Een auto importeren in zes stappen: