Doorzoek 241.775 Duitse occasions
  • Incl. BPM + importkosten
  • evt. inruil of financiering

BPM indicatie?

Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

Subaru Legacy Outback 2.5 Ecomatic Comfort LPG uit Duitsland importeren

Deze Subaru Legacy Outback 2.5 Ecomatic Comfort LPG hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar2006
Kilometerstand163842
KleurLight Brown

Subaru Legacy Outback 2.5 Ecomatic Comfort LPG importeren uit Duitsland?

Wilt u ook een Subaru Legacy Outback invoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd door onze chauffeursdienst bij de RDW / Douane. Klik hier voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten Subaru Legacy Outback kopen in Duitsland

Deze Subaru Legacy Outback 2.5 Ecomatic Comfort LPG hebben wij 10/2015 ingevoerd uit Duitsland en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze Subaru Legacy Outback zou EUR 22999 bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg EUR 8663 (Incl. BTW en BPM). Door deze auto in Duitsland te kopen heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer rekenvoorbeelden van besparingen bij het kopen van een auto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina rekenvoorbeeld besparing. Heeft u zelf een Subaru Legacy Outback of een andere auto in Duitsland te koop zien staan? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting Subaru Legacy Outback 2.5 Ecomatic Comfort LPG

De uitrusting van deze geïmporteerde Subaru Legacy Outback 2.5 Ecomatic Comfort LPG was als volgt.

Bekijk alle door ons ingevoerde Importauto's
Auteur: Job Das

Wilt u een dergelijke auto laten importeren? Laat dan hier uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Aanhef
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vragen en / of opmerkingen
Hoe heeft u ons gevonden?*
Een auto importeren in zes stappen: