Volkswagen Fox 1.2 Trendline uit Duitsland importeren

Deze Volkswagen Fox 1.2 Trendline Fox 1.2 Trendline hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar
2006
Kilometerstand
66.585 KM
Kleur
blauw

Wilt u ook een Volkswagen Fox 1.2 Trendline Fox invoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd bij ons op locatie door de RDW. Bekijk onze website voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten Volkswagen Fox 1.2 Trendline Fox kopen in Duitsland

Deze Volkswagen Fox 1.2 Trendline Fox 1.2 Trendline hebben wij 20-11-2014 ingevoerd uit Duitsland en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze Volkswagen Fox 1.2 Trendline Fox zou € 0 bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg € 0 (Incl. BTW en BPM). Door deze auto in Duitsland te kopen heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer informatie over alle kosten bij het kopen van een auto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina total kosten auto importeren. Heeft u zelf een Volkswagen Fox 1.2 Trendline Foxof een andere auto in Duitsland te koop zien staan? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting Volkswagen Fox 1.2 Trendline Fox 1.2 Trendline

De uitrusting van deze geïmporteerde Volkswagen Fox 1.2 Trendline Fox 1.2 Trendline was als volgt.

Uitrusting

ABS, dubbele airbag, getint glas, hoofdsteunen achter, stoel best. hoogte verst.

Doorzoek 308.125 Duitse importauto’s incl. BPM

Wilt u ook een Volkswagen of een ander merk importauto laten importeren? Gebruik dan onze handige zoekmodule waarbij alle prijzen direct inclusief BPM en importkosten worden weergeven.

  • Uitsluitend officiële merkdealers
  • Prijzen incl. BPM en importkosten
Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar