Volvo V60 Plug-in Hybrid uit Duitsland importeren

Deze Volvo V60 Plug-in Hybrid V60 Plug-in Hybrid hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar
2013
Kilometerstand
Onbekend
Kleur
Zilver metallic

Wilt u ook een Volvo V60 Plug-in Hybrid V60 invoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd bij ons op locatie door de RDW. Bekijk onze website voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten Volvo V60 Plug-in Hybrid V60 kopen in Duitsland

Deze Volvo V60 Plug-in Hybrid V60 Plug-in Hybrid hebben wij 0000-00-00 ingevoerd uit Duitsland en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze Volvo V60 Plug-in Hybrid V60 zou € 63.500 bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg € 63.500 (Incl. BTW en BPM). Door deze auto in Duitsland te kopen heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer informatie over alle kosten bij het kopen van een auto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina total kosten auto importeren. Heeft u zelf een Volvo V60 Plug-in Hybrid V60of een andere auto in Duitsland te koop zien staan? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting Volvo V60 Plug-in Hybrid V60 Plug-in Hybrid

De uitrusting van deze geïmporteerde Volvo V60 Plug-in Hybrid V60 Plug-in Hybrid was als volgt.

DEZE AUTO IS OOK IN DUITSLAND NIET MEER LEVERBAAR IN 2013. De auto blijft in 2014 wel BPM-vrij en met 7% bijtelling kan dit nog steeds een interessante importauto zijn.

Op de pagina Rekenvoorbeeld importauto's uit Duitsland vindt u meer rekenvoorbeelden van Duitse importauto's en de te realiseren besparingen bij import uit Duitsland. Onder Volvo importeren uit Duitsland vindt u meer informatie over het importeren van een Volvo uit Duitsland.

Doorzoek 227.511 Duitse importauto’s incl. BPM

Wilt u ook een Volvo of een ander merk importauto laten importeren? Gebruik dan onze handige zoekmodule waarbij alle prijzen direct inclusief BPM en importkosten worden weergeven.

  • Uitsluitend officiële merkdealers
  • Prijzen incl. BPM en importkosten
Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar