Doorzoek 262.934 Duitse occasions
  • Incl. BPM + importkosten
  • alleen officiële merkdealers

BPM indicatie?

Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

Volvo V60 Plug-in Hybrid invoeren uit Duitsland

Deze Volvo V60 Plug-in Hybrid hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar2013
Kilometerstand0
KleurZilver metallic

Volvo V60 Plug-in Hybrid importeren uit Duitsland?

Wilt u ook een Volvo V60 invoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd door onze chauffeursdienst bij de RDW / Douane. Klik hier voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten Volvo V60 kopen in Duitsland

Deze Volvo V60 Plug-in Hybrid van 1/2013 hebben wij uit Duitsland geïmporteerd en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze Volvo V60 zou EUR 63500 bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg EUR 63500 (Incl. BTW en BPM). Door deze importauto te kopen in Duitsland heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer rekenvoorbeelden van besparingen bij het kopen van een importauto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina rekenvoorbeeld besparing. Heeft u zelf een Volvo V60 of een andere auto te koop zien staan in Duitsland? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting Volvo V60 Plug-in Hybrid

De uitrusting van deze uit Duitsland ingevoerde Volvo V60 Plug-in Hybrid was als volgt.

DEZE AUTO IS OOK IN DUITSLAND NIET MEER LEVERBAAR IN 2013. De auto blijft in 2014 wel BPM-vrij en met 7% bijtelling kan dit nog steeds een interessante importauto zijn.

Op de pagina Rekenvoorbeeld importauto's uit Duitsland vindt u meer rekenvoorbeelden van Duitse importauto's en de te realiseren besparingen bij import uit Duitsland. Onder Volvo importeren uit Duitsland vindt u meer informatie over het importeren van een Volvo uit Duitsland.

Bekijk alle door ons ingevoerde Importauto's
Auteur: Job Das

Wilt u een dergelijke auto laten importeren? Laat dan hier uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Aanhef
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vragen en / of opmerkingen
Hoe heeft u ons gevonden?*
Een auto importeren in zes stappen: