Doorzoek 288.788 Duitse occasions
  • Incl. BPM + importkosten
  • alleen officiële merkdealers

BPM indicatie?

Auto gevonden op een Duitse autosite? Stuur ons de advertentielink en ontvang gratis een indicatie van de totale kosten.

Volvo V60 Plug-In Hybrid 2013 (0% bijtelling) 5 stuks invoeren uit Duitsland

Deze Volvo V60 Plug-In Hybrid 2013 (0% bijtelling) 5 stuks hebben wij geïmporteerd uit Duitsland voor een tevreden klant van onze auto import service.

Bouwjaar2013
Kilometerstand0
KleurDiverse kleuren

Volvo V60 Plug-In Hybrid 2013 (0% bijtelling) 5 stuks importeren uit Duitsland?

Wilt u ook een Volvo V60 invoeren uit Duitsland? Voor slechts €200,- regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd door onze chauffeursdienst bij de RDW / Douane. Klik hier voor meer informatie over het importeren van een auto in zijn algemeen, onze auto import service en alle te verwachten kosten.

Kosten Volvo V60 kopen in Duitsland

Deze Volvo V60 Plug-In Hybrid 2013 (0% bijtelling) 5 stuks van 11/2013 hebben wij uit Duitsland geïmporteerd en op Nederlands kenteken afgeleverd. De Nederlandse nieuwwaarde van deze Volvo V60 zou EUR onbekend bedragen hebben. De prijs na import kosten bedroeg EUR onbekend (Incl. BTW en BPM). Door deze importauto te kopen in Duitsland heeft onze klant een interessante kosten besparing kunnen realiseren.

Voor meer rekenvoorbeelden van besparingen bij het kopen van een importauto in Duitsland verwijzen wij u graag naar de pagina rekenvoorbeeld besparing. Heeft u zelf een Volvo V60 of een andere auto te koop zien staan in Duitsland? Stuur ons een weblink van een in Duitsland geadverteerde auto en wij zullen u GRATIS een BPM berekening sturen en een totaalprijs inclusief alle kosten waarvoor wij de desbetreffende auto kunnen importeren.

Al onze berekeningen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u alleen maar een indicatie van wat een bepaalde auto all in op Nederlands kenteken gaat kosten? Geen probleem, we doen u graag een voorstel voor een gegarandeerde totaalprijs zonder verassingen achteraf.

Uitrusting Volvo V60 Plug-In Hybrid 2013 (0% bijtelling) 5 stuks

De uitrusting van deze uit Duitsland ingevoerde Volvo V60 Plug-In Hybrid 2013 (0% bijtelling) 5 stuks was als volgt.

__________________________________________

UPDATE 02/04/2013: INMIDDELS IS DEZE AUTO OOK IN DUITSLAND NIET MEER LEVERBAAR IN 2013. De auto blijft in 2014 wel BPM-vrij en met 7% bijtelling kan dit nog steeds een interessante auto zijn.

__________________________________________

De Volvo V60 Plugin Hybrid kent wanneer deze in 2013 op kenteken wordt gezet een bijtelling van 0% (wanneer de auto in 2014 op kenteken wordt gezet is dat 7%). Dat maakt het een interessante auto. Er zijn hierdoor in Nederland al duizenden exemplaren van deze auto verkocht. Door de enorme run die op deze auto ontstaan is in Nederland is de Volvo V60 Plugin Hybrid via de officiële Volvo importeur niet meer leverbaar momenteel.

Door de Volvo V60 Plug-in Hybrid te importeren uit Duitsland is deze nog in 2013 leverbaar. Das Import heeft er momenteel 5 in bestelling staan voor levering in november. Bijkomend voordeel is dat de auto na invoer ook nog eens substantieel goedkoper is dan in Nederland. De prijs na import voor de Volvo V60 Plug-In Hybrid (basis Summum) is v.a. EUR 51.480,38 (incl. Nederlandse BTW, transport en invoer). Deze auto is BPM-vrij.

De Volvo V60 Plug-in Hybrid heeft een verbruik van 1,8 l/100 km en een CO2-uitstoot 48 gram per 100 kilometer. Dit maakt de auto tot een uitzonderlijk staaltje technologie.

Op de pagina Rekenvoorbeeld importauto's uit Duitsland vindt u meer rekenvoorbeelden van Duitse importauto's en de te realiseren besparingen bij import uit Duitsland. Onder Volvo invoeren uit Duitsland vindt u meer informatie over het invoeren van een Volvo uit Duitsland.
Bekijk alle door ons ingevoerde Importauto's
Auteur: Job Das

Wilt u een dergelijke auto laten importeren? Laat dan hier uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Aanhef
Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vragen en / of opmerkingen
Hoe heeft u ons gevonden?*
Een auto importeren in zes stappen: