Land Rover Occasions

1.230 Land Rover occasions direct leverbaar.

Land Rover modellen

Land Rover-occasions kopen

Land Rover-occasions zijn een aantrekkelijk en voordeliger alternatief voor de aanschaf van een fabrieksnieuwe Land Rover. Met een van de vele jonge Land Rover-occasions die u op onze website kunt vinden, koopt u een vrijwel nieuwe auto, maar betaalt u een stuk minder. Het is goed om te weten dat alle occasions op onze website worden aangeboden door merkdealers. Dit geeft onze klanten de zekerheid die zij wensen. Das Import helpt u om in een mooie Land Rover te kunnen rijden en tegelijkertijd veel tijd en geld te besparen.

Het omvangrijke aanbod op onze website voorziet in uw logische behoefte om snel en zonder dat er vraagtekens ontstaan een keuze te maken uit de vele auto’s die u ter beschikking staan. Voer merk en type en uw voorkeuren in, en u hebt in een oogwenk een resultaat op basis waarvan u verder kunt selecteren. In de regel zal het weinig moeite kosten om snel uit te komen bij de Land Rover die het meest aan uw profiel tegemoetkomt.

Wanneer u uw keuze hebt gemaakt, is onze unieke en doeltreffende dienstverlening alles wat u nodig hebt om het vervolgtraject tot een succesvol einde te brengen. Wij kunnen u helpen bij het afhandelen van alles wat samenhangt met de aankoop en import van uw Land Rover-occasion.

Populaire tweedehands Land Rover-modellen

Land Rover is al jarenlang een premium merk op de SUV-markt. Als grondlegger van het SUV-concept heeft het door de jaren heen steeds in de belangstelling van een groot publiek gestaan. Natuurlijk is het merk met zijn tijd meegegaan en is de techniek van de actuele Landrovers geheel eigentijds. In het huidige programma onderscheiden we de volgende drie modellijnen

Range Rover

De geschiedenis van de Range Rover gaat al meer dan vijftig jaar terug. Toch is het programma van nu niet te vergelijken met dat van vroeger. In de Range Rover-lijn treft u tegenwoordig een ruim aanbod van verschillende uitvoeringen aan, variërend van de compacte Evoque, de Velar en de Sport, tot het representatieve topmodel dat nog altijd een unieke klasse vertegenwoordigd.

Defender

De Defender is de voortzetting van de aloude Land Rover waarmee de geschiedenis van het merk kort na de Tweede Wereldoorlog begon. De Defender van nu is een krachtige maar comfortabele geweldenaar die in sommige versies ook als mild hybrid kan worden geleverd.

Discovery

De Discovery is het voordeligste Land Rover-model, maar is ontegenzeggelijk een telg uit dezelfde familie.

Aanschaf van een Land Rover-occasion

Het startpunt bij de aankoop van een Land Rover-occasion, is het vinden van een exemplaar dat u als het meest geschikt beoordeelt. Daarvoor is geen lange zoektocht nodig. Op onze website treft u een groot aanbod aan, waarbij het een prettige gedachte is dat het in alle gevallen auto’s betreft die worden aangeboden door officiële merkdealers.

Die zekerheid ervaart u ook in het vervolgtraject, wanneer u gebruik maakt van de ruime ervaring van Das Import in het invoeren van occasions. Als u dat wilt, kunt u alles aan ons overlaten: vanaf het voeren van de onderhandelingen voorafgaand aan de aankoop, het transport, tot en met de hele vaak best gecompliceerde papierwinkel die volgt wanneer u de auto in Nederland wilt importeren en op kenteken wilt zetten. Zaken waarmee u zelf mogelijk geen ervaring hebt, maar die voor ons gesneden koek zijn. Ons inschakelen betekent snel resultaat, zonder dat u op enige manier meer betaalt dan strikt nodig is.

De financiële aspecten van de aanschaf van een Land Rover-occasion

Door te kiezen voor de aanschaf van een zo goed als nieuwe Land Rover-occasion kunt u forse bedragen besparen. Veel winst behaalt u door de lage aanschafprijzen voor occasions in de landen waarin wij opereren, zoals Duitsland en tegenwoordig ook België. Na de aankoop komen daar nog altijd kosten bij, zoals voor het transport, de RDW-leges, de recyclingbijdrage, de tenaamstelling en de BPM-aangifte, afgezien van facultatieve meerkosten voor zaken als luxe kentekenplaten of een vakkundige poetsbeurt.

Bij DAS Import hebt u de keuze wat u eventueel zelf wilt doen en wat u liever aan ons specialisme overlaat. We bieden hiertoe drie uiteenlopende importpakketten aan, elk met een eigen niveau van dienstverlening.

Bij ons Basis-pakket draagt u zelf zorg voor het aanschaftraject en het transport naar Nederland. Das Import verzorgt de soepele afwikkeling van de registratie door de RDW en de BPM-aangifte. Ons Premium-pakket is in ons aanbod het populairst. Premium staat voor volledige ontzorging. Wij verzorgen niet alleen de zaken die bij de import komen kijken, maar ook het complete voortraject. Bij Premium+ hoort nog een aantal aanvullende diensten, zoals versneld transport en een nog meer uitgebreide check van uw auto na aankomst in Nederland.

Das Import: uw steun en toeverlaat bij het importeren van een tweedehands Land Rover

Wanneer u een Land Rover-occasion wilt aanschaffen, kunt u bouwen op de deskundigheid van Das Import. Niet alleen hebben we meer dan twintig jaar ervaring, maar Das Import is ook synoniem voor waardevolle innovatie op het gebied van klantgerichtheid. Onze klanten roemen onze transparantie onze gestructureerde aanpak. Al deze eigenschappen vormen de unieke uitgangspunten voor succes bij het importeren van uw nieuwe auto.

Wanneer u kiest voor het Premium- of Premium+-pakket, hebt u hoegenaamd nergens meer omkijken naar. Maar ook ons Basis-pakket biedt veel waar voor zijn geld en levert u precies de dienstverlening die u nodig hebt. Das Import is de ideale route naar uw zo goed als nieuwe Land Rover-occasion.

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.