Volvo XC 60 Occasion Kopen

3.903 Volvo XC 60 occasions direct leverbaar.

Volvo XC60 occasion

Een Volvo XC60 kan beter bereikbaar zijn dan u misschien denkt. Een Volvo XC60 occasion levert u veel voordeel op, maar biedt dezelfde beleving als een compleet nieuwe.

Bij Das Import stellen we graag alles in het werk om het u mogelijk te maken om in een zo goed als nieuwe Volvo XC60 te kunnen rijden. Met onze hulp bespaart u veel geld en tijd.

Wat kost een Volvo XC60 occasion u?

Wanneer u een Volvo XC60 wilt berijden, staan daar financiële offers tegenover. Bij een representatieve SUV als de XC60, verwacht u een overeenkomstig prijskaartje. Maar een tweedehands XC60 is een heel stuk betaalbaarder.

In 2014 betaalde u voor een XC60 minimaal € 46.995. Dat was de prijs waarvoor een D4 Kinetic zonder opties kon worden aangeschaft. Meer geld uitgeven kon ook; de prijzen voor nieuwe XC60’s (zonder opties) liepen door tot € 87.685, de verkoopprijs voor een T6 AWD R-Design.

In 2020 kostte een XC60 T4 Momentum € 53.885. De duurste XC60 was toen de € 83.775 kostende T8 Polestar Engineered.

In het voorjaar van 2024 varieerden de prijzen van € 58.695 voor de T6 Plug-In Hybrid AWD Essential tot € 85.895 voor de T8 Polestar Engineered.

Bij de aanschaf van een jonge gebruikte XC60 zijn de besparingen groot. Een voorbeeld: XC60’s van circa zeven jaar oud worden op de site van Das Import aangeboden voor prijzen van rond de € 25.000. Ook bij een bijna nieuwe XC60 is veel voordeel te behalen.

Hybride versies van de Volvo XC60

Van de huidige generatie XC60 zijn van begin af aan hybride varianten verkrijgbaar geweest. Op de Nederlandse markt zijn tegenwoordig alle XC60 modellen PHEV’s,

Actieradius van de hybride Volvo XC60

Heden ten dage kunt u met een actuele plug-in hybride Volvo XC60 tot 77 kilometer geheel elektrisch afleggen. Bij eerdere uitvoeringen is de accu kleiner en de actieradius geringer.

De Volvo XC60 door de jaren heen

Volvo verkoopt de XC60 sinds 2008. Het 2014-model van de XC60 was uiterlijk en onderhuids opgefrist. Het modeljaar 2017 bracht de XC60 van de tweede generatie. De vormgeving van het nieuwe model is iets strakker. Technisch waren er ook aanpassingen, onder meer door het gebruik van kleinere, zuiniger motoren. De tweede generatie XC60 onderging in 2021 een facelift.

Bekende storingen en mankementen bij de Volvo XC60

Volvo’s hebben terecht een goede reputatie voor betrouwbaarheid en bouwkwaliteit. Toch kan nalatigheid bij het onderhoud problemen veroorzaken en zijn er ook issues mogelijk waarbij niet direct een relatie met onderhoud kan worden gelegd. Ga ook na of de auto die u op het oog hebt alle bekende terugroepacties heeft doorlopen.

Versnellingsbakproblemen

De automatische versnellingsbak vertoont soms gebreken. Regelmatig spoelen is belangrijk.

Motorische defecten

Met name de dieselmotoren kunnen storingen vertonen. Ook hier is een goede onderhoudshistorie van grote waarde.

Problemen met de vierwielaandrijving

De Haldex-koppeling van de AWD-versies kent soms problemen door een uitvallende oliepomp.

Elektronische problemen

Storingen aan de elektronica zijn niet uitgesloten. Ze kunnen onder meer de centrale vergrendeling, het infotainmentsysteem of de dodehoekassistent betreffen.

Schakel de hulp in van Das Import voor de aanschaf van uw Volvo XC60

De aanschaf van een Volvo XC60 occasion biedt voordelen. U bespaart geld zonder dat u concessies hoeft te doen aan kwaliteit en rijplezier. Maar het is wel zaak de mogelijke valkuilen te vermijden. Wanneer u een XC60 uitkiest, is het belangrijk om zeker te kunnen zijn van de betrouwbaarheid van de aanbieder. Das Import biedt u een eenvoudige oplossing: op onze website treft u uitsluitend auto’s aan die worden aangeboden door erkende merkdealers. Deze eerste selectie scheidt direct het kaf van het koren. In aanvulling hierop kunt u ook nog kiezen voor een onafhankelijke aankoopkeuring.

Wij bieden deze mogelijkheid aan in combinatie met ons Premium en Premium+ pakket. Das Import heeft meer dan twintig jaar ervaring met de import van jonge occasions. Tienduizenden tevreden klanten gingen u voor en bespaarden serieuze bedragen, veel tijd en een hoop hoofdbrekens. Kies dus ook voor onze efficiënte en transparante dienstverlening. Met Das Import kunt u zonder problemen en voor weinig geld in een zo goed als nieuwe Volvo XC60 rijden. Wacht niet langer en kies ook voor de import van een Volvo XC60.

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.