3 must-read tips voor het importeren van een auto

Bij een auto importeren uit Duitsland kunnen veel zaken mis gaan. Daarom hebben wij 3 belangrijke tips op een een rijtje gezet. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander waar de valkuilen en (on)mogelijkheden liggen.

Voordat we de 3 tips delen, is het belangrijk om te weten dat we u te allen tijde aanmoedigen contact met ons op te nemen als u vragen heeft. Heeft u wellicht al een auto op het oog die mogelijk interessant is? Laat ons vooral meekijken. Daar zijn onze medewerkers voor. Wij weten wat er wel en niet verstandig is vaak en kunnen u op weg helpen. Auto’s zijn in deze tijd van schaarste daarnaast vaak snel ook weer verkocht dus laat die kans ook niet voorbij gaan.

Zoals beloofd; 3 tips voor het importeren van uw auto

Goed voorbereid zijn is het halve werk!

Tip 1: Kies de juiste auto

Onze eerste tip is misschien wel de meest voor de hand liggende, maar daarom niet minder belangrijk: kies de juiste auto. Duitsland heeft bijna vijf keer zoveel inwoners als Nederland en is daarnaast vanwege de enorme auto-industrie natuurlijk bij uitstek een autoland.

LEES VERDER: meer informatie over het kiezen van de juiste auto

Tip 2: Kies de juiste Duitse verkoper

Onze tweede tip is, kies de juiste verkoper. Dit is misschien nog wel belangrijker dan het vinden van een geschikte auto. Niemand wilt immers een spreekwoordelijke kat in de zak kopen en niet iedere verkoper is even betrouwbaar c.q. niet iedere geadverteerde auto is altijd wat het op het eerste gezicht lijkt. 

LEES VERDER: hoe selecteer je de auto bij de juiste verkoper?

Tip 3: Kies de juiste importeur

Onze derde tip is, kies de juiste importeur. Wij vinden dat wij dat zijn uiteraard. Natuurlijk horen wij u nu denken, “Wij van WC-Eend adviseren WC-Eend”. Toch gaan wij er van uit dat wij ons bestaansrecht ontlenen aan meerwaarde bieden voor onze klanten en daar zijn wij groot mee geworden. Daarom geven wij u toch deze tip mee.

LEES VERDER: maak geen fouten die anderen wel maken

Bent u na het lezen van onze 3 belangrijkste tips voor het importeren van een auto nieuwsgierig naar hoe het proces van een auto importeren via Das Import er uit ziet? Bekijk dan onze bedrijfsvideo.

Video: auto importeren uit Duitsland

Zo importeert u gemakkelijk een snel een auto via DasImport.nl

Hoe ziet het proces eruit? Wat doen wij allemaal en wat kunnen wij voor u betekenen. Van ondersteuning bij Aanschaf van de auto tot Zorgeloze aflevering aan huis.

BEKIJK DE VIDEO: auto importeren van A tot Z

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.