Car audio

De uitrusting op het gebied van audio van een te importeren auto voldoet niet altijd aan alle wensen van onze klant. Daarom bieden wij een professionele inbouw van audio installaties. Denk hierbij onder meer aan een audio upgrade door het vervangen van versterker, speakers, subwoofers en tweeters of door toevoeging van een CD-wisselaar of iPod integratie.

Upgrade audio installatie auto

Een audio-installatie voor in de auto dient zorgvuldig gekozen te worden. Naast de juiste versterker spelen de speakers, subwoofers en tweeters daarbij ook een belangrijke rol. De mogelijkheden zijn bijna grenzeloos en u kunt het zoals met zoveel dingen zo gek maken als u zelf wilt. Toch hoeft een goede installatie niet meteen een vermogen te kosten. Via Das Import krijgt u scherpe prijzen voor onze audio inbouw. Vaak is het voordeliger en in kwaliteit meer superieur om bijvoorbeeld achteraf een standaard systeem van bijv. een Audi of een BMW te upgraden dan om bijvoorbeeld een Bang en Olufsen pakket aan te schaffen. Wij geven u hier graag advies in en kunnen vrijblijvend de mogelijkheden met u doornemen.

Natuurlijk bieden we in het superieure segment alles wat de beste merken te bieden hebben. Maar we kunnen u ook verrassen met de onverwachte kwaliteit van een paar merken in opkomst.

iPod interface

Veel mensen maken tegenwoordig gebruik van een iPod of iPhone om muziek van af te spelen al dan niet via apps zoals Spotify. Erg handig als u deze dan ook in uw auto kan gebruiken en al uw favoriete muziek kan afspelen. Das Import kan voor elk type importauto uw iPod integreren met het originele systeem door de inbouw van een iPod interface.

Wij beperken ons niet tot voornoemde zaken. Voor iedere inbouw wens zullen wij een oplossing op maat trachten aan te dragen. Neem graag contact met ons op indien u wensen en prijzen nader wenst te bespreken.

Car audio - iPod interface Car audio - upgrade audio installatie

Wellicht ook interessant:

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.