Motorruimte reinigen met Motor Brite

 

Voor de echte auto liefhebber is het een dooddoener wanneer na het openen van de motorkap een vieze motorruimte te voorschijn komt. Dit is uiteraard onnodig want het is niet duur om het motorblok en de motorruimte van uw auto van tijd tot tijd professioneel te laten reinigen.

Motorblok schoonmaken

Motorblok reinigen

Wij kunnen het motorblok en de motorruimte van uw auto professioneel voor u schoonmaken met Motor Brite. Omdat er in de motorruimte van moderne auto’s steeds meer gevoelige elektronische schakelingen en op hoge spanning werkende onderdelen zitten is het schoonmaken van de motorruimte een karwei dat met de nodige zorgvuldigheid dient te gebeuren. Wij zijn u hier graag mee van dienst.

Na een uitgebreide schoonmaak van het motorblok zal deze er weer als nieuw uitzien. Ook bij een eventuele verkoop van uw auto zal dit een betere indruk wekken dan wanneer er zich allerlei olie- en vuil sporen in uw motorruimte bevinden. Het loont dus de moeite dit van tijd tot tijd bij te houden en uw motorblok en motorruimte te reinigen.

Onze behandeling voor het schoonmaken van het motorblok en de motorruimte van uw auto bieden wij uitsluitend aan in combinatie met / in aanvulling op onze auto poets service. Neem contact met ons op voor meer informatie of prijzen. Ons autopoetsbedrijf is gevestigd in Zaandam.

Wij kunnen onze auto poets behandelingen ook aanbieden voor klanten die geen gebruik maken van onze auto import service.

Wellicht ook interessant:

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.