Bentley importeren

Een Bentley importeren uit Duitsland kan een forse besparing opleveren. Het grootste voordeel is gelegen in de leeftijdscategorie van zes tot 36 maanden oud, maar ook daarbuiten kan het zeer interessant zijn een Bentley uit Duitsland in te voeren.

Naast de kosten overweging maakt het relatief grote aanbod van tweedehands Bentley's in Duitsland dat Bentley een automerk is dat interessant is om te importeren. Occasions zijn in Duitsland over het algemeen beter uitgerust dan in Nederland en worden goed onderhouden. Ook is er veel aanbod van jong gebruikte auto's met lage kilometerstanden die interessant zijn om in te voeren naar Nederland. Let u overigens bij het kopen van een tweedehands Bentley in Duitsland goed op de leeftijd en de kilometerstand. Dit kan namelijk implicaties hebben voor de BPM en/of BTW (zie ook: Minimum leeftijd en kilometerstand).

 

86 Duitse Bentley's incl. BPM en invoerkosten

Om uw zoektocht naar een Bentley uit Duitsland te vergemakkelijken hebben wij onderstaand een actueel aanbod van jong gebruikte Duitse Bentley’s voor u uiteengezet (2012 en jonger). Alle prijzen zijn inclusief BPM en invoerkosten. Voor het getoonde bedrag heeft u de auto dus rijklaar op Nederlands kenteken. Heeft u aan andere auto op het oog? Wij rekenen u graag de BPM voor. Lees meer hierover onderaan deze pagina.

Bentley modellen

Bentley Bentayga
Bentayga S V8
306.630
Bentley Bentayga
Bentayga S V8
321.720
Bentley Bentayga
Bentayga S V8
341.620
Bentley Bentayga
Bentayga Azure V8
347.104
Bentley Bentayga
Bentayga S V8
331.630
Bentley Continental
Continental GT Mulliner W12
433.400
Bentley Bentayga
Bentayga S V8
333.004
Bentley Continental
Continental GT S V8
316.608
Bentley Continental
Continental GT First Edition W12
181.550
Bentley Continental
Continental GT S V8
303.508
Bentley Flying Spur
Flying Spur W12
230.279
Bentley Continental
Continental GT W12
209.618
Bentley Flying Spur
Flying Spur V6 Hybrid
250.652
Bentley Flying Spur
Flying Spur W12
235.947
Bentley Flying Spur
Flying Spur S V8
281.159
Bentley Flying Spur
Flying Spur W12
344.552
Bentley Flying Spur
Bentayga EWB Azure First Edition V8
302.451
Bentley Continental
Continental GT Speed W12
277.141
Bentley Flying Spur
Flying Spur W12
308.347
Bentley Flying Spur
Flying Spur S V6 Hybrid
271.816
Bentley Continental
Continental GT S V8
289.377

Das Import heeft tientallen auto's uit Duitsland geïmporteerd van nog geen jaar oud met 10 tot 20 duizend kilometer op de teller voor totaalprijzen inclusief alle importkosten van gemiddeld 40 procent onder de Nederlandse nieuwwaarde. Naast het feit dat om voornoemde redenen de kans aanzienlijk groter is dat u in Duitsland een auto vindt die voldoet aan uw wensen, valt er dus veel geld te besparen met het kopen en invoeren van een auto uit Duitsland.

Bentley kopen in Duitsland

Er worden jaarlijks tienduizenden occasions in het buitenland gekocht en via paralel import naar Nederland geïmporteerd. In 2013 waren dit er ca. 88.000. Verreweg het grootste gedeelte hiervan wordt uit Duitsland ingevoerd. De auto's die het meest uit Duitsland worden geïmporteerd zijn van de Duitse automerken (respectievelijk Mercedes-Benz, Volkswagen, BMW en Audi). Bentley is door haar exclusiviteit natuurlijk minder goed vertegenwoordigd in aantallen maar dat neemt niet weg dat er forse besparingen mogelijk zijn door een Bentley in Duitsland te kopen en deze te importeren. Omdat het voordeel van het importeren van een auto uit Duitsland grotendeels fiscaal is ingegeven, loont het ondanks dat Bentley geen Duits automerk is dus wel degelijk ook om een Duitse Bentley te kopen en in te voeren in Nederland. Te meer omdat import vooral interessant is het hogere segment.

Via de diverse Duitse autosites kunt u zoeken in het aanbod van tweedehands Bentley's dat te koop staat in Duitsland. Voor extra zekerheid is het aan te raden voornamelijk naar aanbod van officiële Bentley dealers of grotere autobedrijven te kijken. Bentley Deutschland heeft geen Duitse occasion zoekmodule. De diverse Duitse Bentley dealers hebben doorgaans wel individuele overzichten van de auto's die zij te koop hebben staan. Via onderstaande links kunt u dit aanbod bekijken.

Das Import heeft er haar bedrijf van gemaakt het kopen en importeren van een auto uit Duitsland van A tot Z te begeleiden. Via onze auto import service kunt u het gehele of gedeeltelijke traject van het importeren van een auto uit Duitsland aan ons uitbesteden. U bepaalt zelf in welke mate wij u ondersteunen en altijd tegen de scherpste tarieven in de markt. Voor het toegankelijke tarief van slechts €200,- kunnen wij u al van dienst zijn en regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto ingevoerd door onze chauffeursdienst bij de RDW / Douane. Klik hier voor meer informatie over onze import service en overige dienstverlening.

Kosten invoeren

Als u een Bentley wilt invoeren uit Duitsland wilt u natuurlijk als eerste weten met welke kosten u rekening dient te houden. De voornaamste kostenposten zijn de aanschaf van de auto zelf, het transport en de BPM (zie ook: Totale kosten). De aankoopafwikkeling, het transport en eventueel de prijsonderhandeling kunnen wij u (kosten)efficiënt uit handen nemen met onze dienst voor Transport en aankoopafwikkeling. Wij doen dit voor een vast laag bedrag van €695,- (incl. verzekerd transport per oplegger) voor geheel Duitsland.

LET OP:voorkom dat u te veel BPM betaalt

Bij het invoeren van een tweedehands Bentley uit Duitsland wordt op de verschuldigde BPM aan de hand van de BPM afschrijvingstabel (ook bekend als BPM tabel) een forfaitaire korting verleend die is gekoppeld aan de leeftijd van de auto. Naarmate de auto ouder is neemt het kortingspercentage op de te betalen BPM bij invoer toe. De praktijk leert dat auto's met een leeftijd van tussen de zes en 36 maanden oud in werkelijkheid vaak minder hard afschrijven dan wat de afschrijvingstabel van de Belastingdienst Douane voor de BPM bij invoer zou doen geloven.

Een Bentley uit Nederland in deze leeftijdscategorie is daardoor vaak minder hard afgeschreven in de BPM dan het percentage wat u op de bruto-BPM (nieuwprijs-BPM) mag afschrijven van de Belastingdienst Douane bij import van een vergelijkbare tweedehands Bentley uit Duitsland. Dit verschil kan u al een flinke besparing in de te betalen BPM bij het invoeren van een Bentley opleveren. De meeste particulieren betalen echter te veel BPM bij het importeren van een auto uit het buitenland. Door slim gebruik te maken van ondoorzichtige en continu aan verandering onderhevige regelgeving en per in te voeren auto altijd individueel alle verschillende toegestane manieren om de rest-BPM mogelijkerwijs te drukken te toetsen, kunt u fors besparen op de te betalen rest-BPM. Ons consult verdient zich hierdoor negen van de tien keer terug.

Dit is specialistisch werk. Wij hanteren te allen tijde het voordeligste BPM regime en werken met hetzelfde officiële aangifte en calculatie programma als de Belastingdienst Douane waardoor onze BPM aangiftes gegarandeerd worden geaccepteerd en u zich geen zorgen hoeft te maken om onverwachte extra kosten, naheffingen of onnodige vertraging. Laat onze ruim tien jaar ervaring met het invoeren van auto's uit Duitsland voor u werken en betaal niet onnodig te veel rest-BPM bij het importeren van een auto door met onervaren partijen in zee te gaan of op onvoordelige wijze zelf uw BPM te calculeren.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW *

* Over BPM wordt geen BTW geheven

Duitse occasions

Wij kunnen onder meer de volgende Bentley occasions voor u uit Duitsland invoeren:

Bentley Continental GTC
Bentley Continental GT
Bentley Continental Flying Spur
Bentley Mulsanne
Bentley Bentayga
Bentley Continental GTC Speed
Bentley Continental Flying Spur Speed
Bentley Continental GT Speed
Bentley Brooklands
Bentley Continental GTC
Bentley Azure
Bentley Arnage

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.