Auto invoeren RDW / Douane

Wilt u een auto invoeren uit Duitsland? Voor een klein bedrag regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto binnen één werkdag ingevoerd bij ons op locatie door de RDW en regelen wij vervolgens de BPM aangifte. De RDW komt bij ons op locatie dus wij rijden hiervoor niet met uw auto naar de RDW. 

U heeft de te importeren auto reeds op eigen initiatief aangekocht en naar Nederland vervoerd (eventueel met gebruikmaking van ons tijdelijk 5-daags kenteken voor het zelf over rijden van de importauto) of maakt hiervoor gebruik van onze diensten voor transport en aankoopafwikkeling als onderdeel van onze auto import service pakketten. De in te voeren auto zal vervolgens gekeurd en geregistreerd moeten worden bij de RDW en tot slot zal de BPM moeten worden aangegeven en afgedragen bij de Belastingdienst Douane.

Dit kan een hoop tijd in beslag nemen omdat het vaak erg druk is bij de RDW en de Belastingdienst. Daarnaast kan er flink wat tijd gaan zitten in het uitzoeken van het één en ander en het voorbereiden van de BPM aangifte voor de Belastingdienst Douane. Voor ons is dit echter dagelijkse routine waardoor wij het u efficiënt uit handen kunnen nemen. 

RDW

Wanneer u van onze dienst voor het invoeren van een auto bij de RDW gebruik maakt zullen wij vooraf controleren of alle benodigde import documenten aanwezig zijn. Vervolgens zullen wij uw auto bij ons op locatie laten keuren en invoeren door de RDW. Door het grote aantal auto's dat wij importeren komt de RDW bij ons op locatie keuren. Hierdoor hoeven wij niet heen en weer te rijden in uw auto van en naar het RDW keuringsstation. Bijkomend voordeel voor u om hiervan gebruik te maken is dat wij altijd snel uw auto kunnen laten keuren. Wanneer u zelf een auto invoert bij de RDW duurt het vaak lang om een afspraak te krijgen en is er daarnaast veel wachttijd bij het keuringsstation van de RDW zelf. 

Belastingdienst

Nadat de auto is gekeurd door de RDW zal er nog aangifte voor de BPM bij de Belastingdienst moeten worden gedaan. Hiertoe zullen wij vooraf de BPM berekening en aangifte voorbereiden zodat de BPM afdracht en inklaring bij de Belastingdienst Douane snel en efficiënt kunnen verlopen. Wanneer u uw auto door ons laat invoeren houden wij in de BPM aangifte rekening met toepassing van het voordeligste BPM regime. De kosten voor onze dienstverlening verdient u hierdoor bijna altijd al meer dan terug.

Na ontvangst van het kentekenbewijs zullen wij uw auto uitrusten met luxe kentekenplaten met nette oplegletters. In tegenstelling tot de standaard kentekenplaten, waarbij de letters in de kentekenplaat worden geperst, worden bij luxe kentekens de letters als het ware op de kentekenplaat gelegd. Dit geeft een mooi effect en is in onze optiek onmisbaar op iedere auto uit het luxe segment.

Kosten auto invoeren RDW

Onze dienst voor het invoeren van uw auto bij de RDW maakt onderdeel uit van alle drie onze auto import pakketten zoals onderstaand weergegeven. 

Basis
Import pakket
€624,99
Meest geschikt als u ervoor kiest de auto zelf te kopen bij de verkopende partij en deze zelf naar Nederland te rijden. Kies BASIS wanneer u uitsluitend ontzorgd wilt worden bij de registratie in Nederland. Lees meer
Meest gekozen
Premium
Import pakket
€1.665,59
€1.649,99
Kies PREMIUM als u volledig ontzorgd wilt worden. Onze adviseurs regelen het volledige importproces, inclusief contact met de verkoper, koopovereenkomst, verzekerd transport, 15 punten aankomstcheck en Nederlandse registratie. Lees meer
Meeste korting
Premium +
Import pakket
€1.931,79
€1.849,99
Kies PREMIUM + als uitsluitend het beste goed genoeg is voor u. Hiermee ontvangt dat beetje extra met versneld transport en een uitgebreidere 30 punten aankomstcheck. Lees meer

Wij komen te allen tijde vooraf een vaste totaalprijs met u overeen waardoor u niet voor verrassingen komt te staan. Zie ook onze pagina kosten auto importeren.

 

Wellicht ook interessant:

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.