Porsche Macan importeren | Duits aanbod incl. BPM

Wanneer u een Porsche Macan wilt kopen, is het importeren van een dergelijke auto uit Duitsland een optie die het overdenken waard is. Het aanschaffen van een Macan in Duitsland biedt een aantal niet te onderschatten voordelen. Om te beginnen bespaart het u geld, doordat de prijzen in Duitsland lager liggen. Eveneens aantrekkelijk is het grotere aanbod van Macans in Duitsland. Deze voordelen bij elkaar hebben als resultaat dat het u minder tijd en moeite zal kosten om een Macan te vinden die volledig aan uw wensen voldoet. Das Import helpt u graag bij het verwezenlijken van uw droom. Das Import heeft in de afgelopen jaren ruime ervaring en een excellente reputatie opgebouwd als het gaat om het importeren van auto’s uit Duitsland. Deze ervaring zetten wij graag om in concrete hulpmiddelen voor de import van uw Porsche Macan uit Duitsland. Zo ontwikkelden wij de onderstaande speciale zoekmodule, waarmee u het aanbod van Macans op de Duitse markt kunt doorzoeken. Bijzonder handig hierbij is dat u de direct het totale bedrag dat u voor de auto moet betalen, inclusief alle bijkomende kosten zoals BPM en import, te zien krijgt. Deze gegevens bieden onmiskenbaar toegevoegde waarde ten opzichte van de standaardinformatie die de Duitse autowebsites bieden. Het zal u helpen bij het maken van de juiste afweging bij de vraag of u al dan niet een Porsche Macan uit Duitsland wilt importeren.

584 Porsche Macan's uit Duitsland incl. BPM en import kosten

De Porsche Macan

De Porsche Macan is een compacte crossover SUV. Porsche presenteerde het model in het najaar van 2013. De verkopen startten in het voorjaar van 2014. Als basis voor de Macan dient het onderstel waarop ook de Audi Q5 wordt gebouwd. Op motorisch vlak zijn er verschillende mogelijkheden, variërend van een viercilinder tweeliter benzinemotor (252 pk) tot een 3,6 liter zescilinder turbo die de vermogensmeter tot maar liefst 400 pk laat uitslaan. Daarnaast biedt de fabriek een 258 pk leverende zescilinder turbodiesel van drie liter aan. Alle Macans zijn voorzien van aandrijving op alle vier de wielen. Binnen het modellengamma van Porsche is de Macan direct onder de grotere Porsche Cayenne geplaatst.

Das Import helpt u met de import van uw Porsche Macan uit Duitsland

Wanneer u geïnteresseerd bent in de aanschaf van een Porsche Macan in Duitsland, is de eerste stap die u vervolgens zult zetten in de regel het zoeken naar een auto die voor dit doel geschikt is. Het grote aanbod op de Duitse automarkt is via tal van autowebsites te benaderen, maar de beste start is toch wel de zoekmodule van Das Import. Onze zoekmodule toont u immers de prijzen inclusief alle bijkomende kosten; dit behoedt u voor onaangename verrassingen in het vervolgtraject.

Extra aandachtspunten bij de aanschaf van een auto in Duitsland zijn de leeftijd en de kilometerstand. Deze zijn namelijk bepalend voor de heffing van BPM en/of BTW aan de grens. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag naar onze pagina Minimum leeftijd en kilometerstand voor BPM en BTW.

Bij het importeren van uw Porsche Macan uit Duitsland is het belangrijk om in elke fase van het proces over de juiste informatie te kunnen beschikken. Daarom heeft Das Import een overzichtelijk stappenplan voor u samengesteld. U kunt dit vinden op de pagina Auto import Duitsland - stappenplan. Hier vindt u alle informatie die van belang is om voldoende voorbereid te zijn op het volledige aanschaf- en importtraject, of het nu het kopen van de auto in Duitsland, het transport van de auto naar Nederland of de regels bij de RDW en de douane betreft.

Das Import kan dankzij zijn ruime ervaring soepel anticiperen op de soms complexe en snel veranderende wet- en regelgeving met betrekking tot de import van auto’s uit Duitsland. Hierdoor kunnen wij bewust kiezen voor het gunstigste BPM-regime. Alleen al het voordeel dat dit u oplevert zorgt ervoor dat onze autoimportservice zich vrijwel altijd direct terugverdient.

Wellicht ook interessant:

Porsche Cayenne importeren

Porsche Panamera importeren

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.