Porsche Panamera importeren | Duits aanbod incl. BPM

Een Porsche Panamera importeren uit Duitsland kan u een interessante besparing opleveren. De realiteitswaarde van de aanschaf van een Porsche Panamera neemt voor velen aanzienlijk toe wanneer u zich niet beperkt tot Nederland, maar de aanschaf van een exemplaar uit Duitsland in uw beschouwingen meeneemt. Het eerste goede argument is een geldkwestie: in Duitsland liggen de prijzen voor zulke auto’s gemiddeld lager. Maar er is nog een belangrijke pleitbezorger voor een kijkje over de grens: het ruime aanbod, dat vele malen groter is dan bij ons. Das Import staat u graag met raad en daad terzijde bij het importeren van uw Panamera uit Duitsland. Das Import is reeds jarenlang een gerenommeerde specialist op het gebied van de import van auto’s uit Duitsland. De ervaring die we hebben opgedaan zetten wij graag om in hulpmiddelen voor onze klanten. Zo hebben wij een speciale zoekmodule ontwikkeld, waarmee het mogelijk is een breed overzicht van de Duitse markt te krijgen. Hét grote voordeel van deze zoekmodule is echter dat de prijs die u te zien krijgt een all-in prijs is; alle bijkomende kosten, zoals BPM en importkosten, zijn al in het eindbedrag verwerkt. De Duitse autosites bieden u deze informatie niet. Wij denken dat financiële duidelijkheid van grote waarde is voor het maken van een weloverwogen beslissing of u een Porsche Panamera uit Duitsland wilt importeren.

299 Porsche Panamera's uit Duitsland incl. BPM en kosten importeren

De Porsche Panamera

De Porsche Panamera (interne typebenaming 970) werd in 2008 aan het publiek voorgesteld. Hoewel de carrosserie uiterlijke gelijkenissen vertoont met de iconische Porsche 911, is de auto onderhuids, onder meer vanwege de motor vóór, totaal afwijkend. De Panamera werd leverbaar met V6-benzine- en dieselmotoren en V8-benzinemotoren. Later verschenen achtereenvolgens hybride en plug-in hybride varianten. De Panamera biedt, naast hoge prestaties en voortreffelijke rijkwaliteiten, veel luxe in het interieur, waardoor het model zich ook op dit punt onderscheidt van het meer sportieve karakter van de 911.

Das Import helpt u met de import van uw Porsche Panamera uit Duitsland

Wanneer u besluit tot het importeren van een Porsche Panamera uit Duitsland, is de eerste stap naar uw einddoel het vinden van de juiste auto. Op basis van uw wensenlijstje en uw budget kunt u een omslachtige speurtocht starten in de vele Duitse autowebsites die er zijn. Een efficiënter startpunt is onze speciale zoekmodule, die als belangrijk voordeel heeft dat u in één oogwenk ziet wat u in totaal voor een specifieke auto zult moeten neertellen.

Bij het kopen van een Panamera in Duitsland is het van groot belang om u rekenschap te geven van de kilometerstand en de leeftijd van de auto die u op het oog heeft. Deze aspecten zijn namelijk bepalend voor de bedragen die u aan BPM en/of BTW zult moeten betalen. U leest hier alles over op onze pagina Minimum leeftijd en kilometerstand voor BPM en BTW.

Het importeren van een auto uit Duitsland is een complex proces dat u het beste zo planmatig mogelijk kunt benaderen. Om u hierbij tot steun te zijn, bevat de website van Das Import een handzaam stappenplan, waarin u elke fase van het aankoop- en invoertraject de baas bent. Dit overzicht is te vinden op de pagina Auto import Duitsland - stappenplan. Op deze pagina komt u alles te weten over het kopen van een auto in Duitsland, maar ook over zaken als het vervoer van uw auto naar Nederland en de procedures die u bij de RDW en de douane kunt verwachten.

Met Das Import als betrouwbare partner bij het importeren van uw auto profiteert u van onze kennis en jarenlange ervaring. Deze ervaring kan ook u veel geld opleveren; door optimaal gebruik te maken van de ingewikkelde en grillige regelgeving op dit gebied, kunnen wij uw auto onder het gunstigste BPM-regime importeren. Het geld dat u daarmee uitspaart is een van de oorzaken waardoor onze autoimportservice zich in het overgrote merendeel van alle gevallen direct weer terugverdient.

Wellicht ook interessant:

Porsche Cayenne importeren

Porsche Macan importeren

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.