Dubbeltest: Audi e-tron vs Audi RS3 ABT

Zit jij in team Audi A3 e-tron of team Audi  RS3 ABT Of je nou de een of de ander kiest: het is altijd een goede keuze, want de Audi A3 is een geweldige auto om in te rijden. Het is een leuke en mooi ingerichte auto om in te rijden, met alle comfort dat je te bieden hebt. We kunnen niet anders dan denken dat de A3 hierdoor populair zal blijven, omdat hij zoveel goed krijgt. Benieuwd welke Audi A3 het beste bij jou past? Lees dan verder!

 

Audi A3 e-tronAls je aan hybrides denkt, kom je al snel uit bij suffe Japanners. Saaie, degelijke auto's die ondersteund worden door een electromotor. Daar wisten onze oosterburen wel raad mee!

De e-tron heeft voorin een 1,4-liter TFSI-benzinemotor van 150 pk. Maar zijn superkrachten zitten verborgen in de 102 pk leverende elektromotor. Samen leveren ze zoveel koppel dat ze dit hebben moeten begrenzen op 350Nm omdat je anders je versnellingsbak het niet zou overleven...!

Je hebt dus genoeg power beschikbaar, 0-100 gaat nog steeds binnen 7,6 seconden.

De gemiddelde prijs van de Audi A3 e-tron met rond de 80.000 km op de teller staat op €18.750 in Nederland. Heb je 5 minuten de tijd? Dan kun je al €1628 verdienen met een import auto. Naast een lagere km stand (van slechts 22.500 km) weet je ook 100% zeker dat de auto van een dealer komt. Hoeveel zekerheid wil je hebben?

Klik op deze link om jouw Audi A3 e-tron te vinden >>>

 

 

Audi RS3 ABT


Wat gebeurd er als je een 'traditionele' Audi RS3 (al is deze auto al alles behalve traditioneel...!) overhandigd aan een stel Duitse tuners uit Kempten im Allgäu? Zij transformeren een braaf dier in een brullend monster wat het liefst kilometers aan wegen wilt verslinden!

ABT heeft een goede geschiedenis met het tunen van Audi's. En ze weten 70pk meer uit het motorblok te trekken dan de gewone RS3. Even het gas indrukken en je hebt 470 paarden tot je beschikking. Twee keer je ogen knipperen en je zit binnen 3,8 seconden op de 100 km/u, wederom sneller dan de gewone RS3. Die doet het sprintje in een 'langzame' 4,1 seconden. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door 540 Nm aan koppel (60 Nm meer dan de gewone RS3).

Momenteel is er 1 RS3 ABT beschikbaar in Nederland. Een exemplaar uit 2016 met 80.000 op de teller met een te koop prijs van €52.950. Kijken wij naar de dealer import markt dan kun jij €14.180 besparen. Dit betekent dat je zelfs een extra Audi A3 sportsback kunt importeren. En wie wilt dat nou niet? Twee Audi's voor de prijs van 1...!

 

Klik op deze link om jouw Audi RS3 ABT te vinden >>>

Vorig bericht Volgend bericht

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.