Het invoeren van een volledig elektrische auto kan interessant zijn

Door het gebrek aan volledig elektrische auto’s in Nederland, wordt de Nederlandse consument praktisch geforceerd om buiten eigen landgrenzen te kijken. Ondanks dat het invoeren van een volledig elektrische auto uit Duitsland voor Das Import absoluut niet meer nieuw is, is dat voor velen wel. Een fikse verhoging in het aantal aanvragen laat zien dat men toch echt moet uitwijken.

Tip: Wilt u een elektrische auto invoeren? Kies dan een auto vanaf tenminste zes maanden oud en met minimaal 6.000 km op de teller. Auto's die jonger zijn en minder kilometers op de teller hebben staan moeten vaak nog wachten voordat deze geëxporteerd mogen worden van de fabrikanten.

Volledig elektrische auto's die wij veel invoeren

van stadsvoertuig tot snelheidsduivel, wij zetten ze voor u op een rijtje. 

De volledig elektrische Volkswagen e-Up!

Wij beginnen bij de elektrische stadsvoertuigen en trappen af met de Volkswagen e-Up! De Volkswagen e-Up! Is de ideale instapauto als u opzoek bent naar een stadsauto of een tweede auto waarmee u in de buurt blijft van uw thuisadres. De Volkswagen e-Up! Heeft een range van ongeveer 258 km (WLTP) en kan aangeschaft worden in talloze kleuren. De actieradius lijkt wellicht weinig, maar in de praktijk blijkt vaak dat een kleine auto voor stadsgebruik nauwelijks meer dan 100 km per dag zal rijden. Het fijne aan de Volkswagen e-Up! en hem nog fijner maakt in gebruik is dat de accu binnen een uur naar 80% kan laden.

De volledig elektrische Opel Corsa-E

De Corsa-e is een populaire auto onder de klanten van Das Import. Velen zijn geïnteresseerd in de Opel Corse-e als stadsauto, vooral omdat de Opel Corsa-e komt met een actieradius van 359 km (WLTP). Dit maakt de Opel Corsa-e een veelzijdige auto voor stads- en woonwerk verkeer. De Opel Corsa-e combineert een aantrekkelijke prijs met een stoere en kleurrijke look.  Nog mooier aan deze Opel Corsa-e is dat de Corsa-e tot 80% laadt in 30 minuten. De Opel Corsa-e is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen; de Editon, Elegance, GS en Ultimate.

De volledig elektrische Hyundai Kona Electric

Een van de meest ingevoerde elektrische SUV ‘s van afgelopen jaar, de Hyundai Kona Electric. De middenklasse elektrische auto die zeer goed uit de testen komt. De Hyundai Kona Electric is verkrijgbaar met verschillende accupakketten: 39kWh en 64 kWh, bij de 64 kWh geniet u van een actieradius van maar liefst 484km (WLTP).  Dit maakt de Hyundai Kona perfect voor woon-werkverkeer. De 64 kWh-batterij geeft u een vermogen van 150kW (204 PK).

De volledig elektrische Audi e-tron

De eerste volledige elektrische auto van Audi was de Audi e-tron. Tegenwoordig zijn er al verschillende uitvoeringen uitgebracht. De sportback, GT, Q4 en de Q8. Het woord “e-tron” staat nu echt eenduidig als aanduiding voor de elektrische lijn van Audi. De Audi e-tron beschikt dankzij zijn twee elektromotoren over een vermogen van 230kW en een koppel van 540Nm. Daarmee haalt de Audi e-tron een ruime 377 kilometer. Met een topsnelheid van 190 km/u is zij perfect voor de Nederlandse wegen. Ook de Audi e-tron behoort tot de populairste elektrische auto’s.

De volledig elektrische Porsche Taycan

De Porsche Taycan is de enige elektrische auto die op dit moment een sprint kan winnen van een Tesla. De Porsche Taycan kent drie carrosserievormen; de Taycan, Taycan Cross Turismo en de Taycan Sport Turismo. De Taycan beschikt over een schitterend interieur met veel digitale elementen. De Porsche Taycan geniet van een actieradius van 505 km (WLTP). De Porsche Taycan is gebouwd om mee te rijden en zo min mogelijk te laden. Tevens is de Porsche Taycan te verkrijgen in vele schitterende kleuren.

Wilt u een volledig elektrische auto invoeren uit Duitsland?

Bent u geïnteresseerd in het invoeren van een volledige elektrische auto uit Duitsland? Start dan direct hieronder uw zoektocht! In ons aanbod zoekt u in uitsluitend aanbod van officiële Duitse merkdealers. 

Vorig bericht Volgend bericht

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.