Das Import bij RTL Autowereld

Bekijk hier de aflevering van Das Import bij RTL Autowereld.   

 

Das Import was bij RLT Autowereld!

Bijna een week voorbij en wij kijken met trots terug naar een schitterende aflevering van RTL Autowereld.

De presentator Allard Kalff voelde zich als “een kind in een snoepwinkel“ in de showroom van Das Import en dat begrijpen wij heel goed. Onze showroom gevuld met mooie jong gebruikte Duitse occasions, laat zien dat importeren steeds populairder wordt. Het voordeel van importeren is besparing op de aanschafwaarde ten opzichte van de Nederlandse markt of het vinden van een auto die in Nederland simpelweg niet (snel) te verkrijgen is.

In de aflevering van RLT autowereld-  Hoe werkt het importeren van een auto? Belichten onze collega’s hoe Das Import te werk gaat en de manier hoe wij onze klanten volledig kunnen ontzorgen van A tot Z.

Zoals ons Operationeel Directeur Jelle van Doorn duidelijk aangaf werkt Das Import op basis van aanvraag en is onze showroom gevuld met auto’s die wachten op Nederlands kenteken. Middels onze  zoekmachine geven wij onze klanten de mogelijkheid om tussen meer dan 200.000 Duitse merkdealer occasions te kiezen en zo de juiste auto te vinden.

Dankzij de bemiddeling van onze Duits en Nederlands sprekende Importadviseurs begeleiden wij onze klanten door het importproces. Op deze wijze ontzorgen wij onze klanten door de aankoopafwikkeling, transport en import naar Nederlands kenteken op ons te nemen. Het aanschaffen van een auto in Duitsland en deze importeren naar Nederland is een bewerkelijk proces waar veel zaken mis kunnen gaan. Zo zijn onze importadviseurs bekend met de mogelijkheden waar zij meer besparing voor u kunnen realiseren en waar de valkuilen zich bevinden.

Heeft u interesse in het importeren van een auto uit Duitsland, neem vrijblijvend contact op met onze importadviseurs of dien een aanvraag in voor een auto naar keuze.

 

Vorig bericht Volgend bericht

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.