Medewerkers en hun auto : Jeff en zijn Volvo V40

Jeff Meskers is bij Das Import begonnen als chauffeur voor de afleverservices, waarna hij stage is gaan lopen op de inruil afdeling. Hierna had hij de mogelijkheid hier te komen werken. Hij is dan ook sinds juni 2021 werkzaam bij Das Import op de afdeling Inruil.

Maak kennis met Jeff Meskers!

Wat maakt je werk zo leuk?

Uhm, de inruil afdeling hoort natuurlijk wel bij de gehele organisatie, maar is toch wel echt een opzichzelfstaande afdeling. Wij regelen heel veel zelf. Zoals het aantrekken van een handelaar, een goed bod regelen, de communicatie met de klant, het daadwerkelijk innemen van de auto, de auto uitleveren aan de handelaar tot aan het eventueel oplossen van klachten. De afwisseling hierin vind ik echt het aller leukst, maar ook het uitdenken en aanpassen van de structuren en systemen vind ik een leuke uitdaging. We zijn nu bijvoorbeeld druk bezig om het inruil formulier aan te passen zodat de klant makkelijker online een auto kan aanbieden.

In welke auto rijd je?

Mijn huidige auto is een Volvo V40.

Is dit jouw eerste auto?

Nee, dit is mijn tweede auto. De eerste die ik had was een Ford Fiesta. Daar had ik toen voor gekozen omdat hij redelijk nieuw was, goed betaalbaar en ook wel een beetje sportief.

Waarom heb je nu voor een Volvo V40 gekozen?

Ik heb nu voor deze auto gekozen, omdat ik wat verder weg ben gaan werken dus was een diesel wel verstandig en uhm, het is een stevige, nette auto met veel vermogen en veel ruimte voor mijn golfset natuurlijk!

Wat maakt deze auto zo leuk?

Voor mij is dat toch wel het vermogen, de snelheid zeg maar de kracht. En uhm Volvo staat voor degelijkheid. Alles wat je doet zoals het rijden, deur dicht. Alles is stabiel, alles is goed, alles werkt. Daarnaast heb ik zelf de diffuser van de auto veranderd. Dat vond ik leuk om te doen en daar ben ook wel trots op. Ik heb er ook nog andere velgen onder gezet, dus een beetje sportiever gemaakt met originele onderdelen. Dit doen wij ook vaker bij auto’s die wij importeren. Ik heb zelf door Das Import mijn achterramen laten blinderen.

Wat is jouw favoriete auto merk?

Mercedes-Benz en Porsche. Porsche vooral voor de sportieve auto’s en Mercedes voor een SUV, omdat Mercedes net als Volvo staat voor degelijkheid. 

Wat is jouw droomauto?

Ik heb er niet specifiek één. Maar de Mercedes-Benz GLC in combinatie met een Porsche 911, dat is toch wel een droom. De Mercedes GLC is een hoge auto, met het onderstel van een C-Klasse en is praktisch en stoer en de 911 is sportief en leuk voor in het weekend.

Vorig bericht Volgend bericht

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.