Primeur: importeer nu de futuristische BMW iX uit Duitsland!

De elektrische auto’s vliegen u om de oren. Ze zijn er inmiddels van en in verschillende merken, modellen en formaten. Nu is daar ook de iX van BMW bijgekomen die al eerder met de BMW iX3 kwam. In een voorgaande blog hebben wij u al meegenomen in de iX3, vandaag stappen we het vernieuwde design van BMW in. Namelijk de BMW iX xDrive 50.

De iX zal u niet ontgaan zijn. Met zijn opvallende en vernieuwende exterieur neemt deze auto u mee in de toekomst. Ook de geluiden in de auto, ook wel het “spaceship” geluid (die u overigens uit kunt schakelen) en het interieur geven u dit gevoel. Het interieur straalt luxe uit door de glazen, bijna kristallen knoppen om uw stoel mee te verstellen en ook het volledig touch, bedienbare paneel draagt bij aan de chique uitstraling. Mocht u het portier willen openen, dan kan dat middels een knopje. Toch wel het toppunt van futuristische luxe, vindt u niet? Voor noodgevallen zit er echter wel een “ouderwetse” hendel om de deur te openen. Voor nog meer gemak kunt u ook de achterbank middels een knopje in de kofferbak inklappen waardoor u een kofferbakinhoud van 500 tot 1750 liter creëert. BMW is voor de iX dan ook echt gegaan voor comfort die vergelijkbaar is met het comfort van de 7 serie. Qua grootte is de BMW iX even lang als de X5, maar dan wel iets lager en smaller gebouwd. De combinatie van het comfort van de 7 serie en de vergelijkbare bouw van de X5 biedt de BMW iX het beste van twee werelden.

De specs zeggen natuurlijk ook heel veel over een auto. Dankzij de twee elektromotoren, waarvan één voor en één achter komt het vermogen van de BMW iX xDrive 50 op 523 pk en heeft hij een koppel van 765 Nm. Aangezien hij 2.510  kg weegt, een topsnelheid van 200 km/h behaalt en binnen 4,6 seconden van 0-100 km/h sprint, maakt dit de iX toch wel een raket op wielen. U kunt tot wel 630 km rijden met de accu van 112 kWh. Mocht u de accu moeten opladen dan kunt u kiezen voor een laadvermogen van 11 kW AC of voor een snellaadvermogen van 200 kW DC. Op het gebied van het laadvermogen is BMW niet enorm vernieuwend als we dit vergelijken met een merk al Tesla, maar ze bevinden zich zeker in het juiste vaarwater.    

De BMW iX is er ook als xDrvie 40. Beide varianten zijn momenteel moeilijk te verkrijgen mede door het chiptekort, maar zeker niet onmogelijk! Bent u opzoek naar een iX? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag bij het verkrijgen van deze auto.

https://www.dasimport.nl/over-ons/contactgegevens

Vorig bericht Volgend bericht

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.