Primeur : Porsche Taycan 4 Cross Turismo nu al te importeren uit Duitsland!

Hij is nog vrijwel onbekend op de Nederlandse wegen, nog maar begin dit jaar op de markt verschenen en nu al te importeren vanuit Duitsland! Wij hebben al even de kans gekregen om deze nog vrij nieuwe verschijning te bekijken en nemen u graag mee in onze bevindingen.

In feite is de Taycan 4 Cross Turismo, net als de Taycan Sport Turismo, de station variant van de normale Taycan. De Cross Turismo staat echter iets hoger op zijn poten dan de Sport Turismo. Alle Taycan’s bieden voor zowel bijrijder als passagiers ruim zitcomfort. De Sport en Cross Turismo bieden echter meer kofferbakinhoud dan de reguliere Taycans. Hier past wel 446 liter in en dat is een praktisch verschil. Deze auto is gemaakt voor de avontuurlijke en ondernemende rijders onder ons.  Ondanks dat het een elektrische auto is, blijft het Porsche gevoel en de herkenbaarheid van het merk voel- en zichtbaar.

De Porsche Taycan 4 Cross Turismo is met zijn twee elektromotoren even krachtig als de “normale” Taycan met Performance-Accu plus en slechts één motor. Het verschil zit hem echter in de aandrijving. De Taycan is namelijk achterwiel aangedreven, terwijl de Taycan 4 beschikt over vierwielaandrijving door twee motoren. De Taycan 4 heeft hiermee een maximum vermogen van 476 pk. Hiermee sprint hij binnen 5,1 seconden van 0-100 km/h, kan een topsnelheid van wel 220 km/h bereiken en is daarmee net iets sneller dan de normale Taycan. Als we het hebben over snelheid is ook de laadsnelheid niet geheel onbelangrijk. Bij een laadvermogen van 11 kW AC is de accu ongeveer binnen 9 uur volledig opgeladen. Mocht u sneller de weg op willen dan is er ook de mogelijkheid tot snelladen. Bij een snellaadvermogen van 270 kW DC is het mogelijke de accu van 10% naar 80% op te laden binnen ongeveer 20 minuten. Met een volledig opgeladen accu biedt de Taycan 4 Cross Turismo tot wel 456 km rijbereik.

Deze elektrische stationcar zullen we in 2022 nog veel meer voorbij zien komen. Op onze website vindt u het aanbod!

https://www.dasimport.nl/auto-importeren/porsche/taycan/4-cross-turismo-importeren-6919341

Vorig bericht Volgend bericht

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.