Slimverkocht.nl, Das Automotive lanceert nieuw concept voor inkoop van auto's

Slimverkocht.nl is het kleine zusje van Das Import. Das Import en Slimverkocht.nl zijn bekend door het succes van moederbedrijf DAS Automotive dat al vele jaren aan het roer staat van de import van occasions uit Duitsland.

Het ontstaan van slimverkocht.nl

De populariteit van het importeren van een auto neemt al jaren gestaagd toe en vaak als men een auto wilt importeren zitten zij nog vast aan hun oude auto. Ook merkten wij gedurende de jaren dat steeds meer klanten klagen over de manier waarop zij werden behandeld bij het inruilen van hun auto. Zo ontstond dan ook de droom van Slimverkocht.nl en een visie om een persoonlijke benadering te bieden aan mensen die hun auto willen verkopen. Slimverkocht.nl ziet zich zelf dan ook niet als inkoper van uw auto, maar als adviseur voor mensen die hun auto willen verkopen. Slimverkocht.nl staat namelijk tussen de inkoper en verkoper in, wij bemiddelen de verkoop van uw auto door deze aan te bieden aan een poule van handelaren en auto liefhebbers. De persoonlijke benadering biedt een kijk op hoe een inkoper werkt. Het advies is een service die wij verrichten en de dienstverlening is u helpen bij de verkoop van uw auto.

Een hoog bod is bij concurrenten vaak maar een lokmiddel

De manier waarop nu door vele partijen een auto wordt ingenomen is ondermaats en lijkt ook meer op een zwendel dan een dienstverlening. De zwendel of het lokmiddel die zij gebruiken is door een te hoog bod te plaatsen op uw auto. Hierdoor bent u bereid om in de auto te stappen en naar de gewenste locatie te rijden. Uw gedachtegang door dit te hoge bod is dan ook “ik verkoop vandaag mijn auto”. Eenmaal op locatie veranderd het verhaal en wordt uw auto onder een vergrootglas gehouden. Dit vergrootglas vergroot alles wat aan te merken is aan uw auto en voor u het weet blijkt uw auto niks meer waard te zijn. Zo was het bod op uw auto wellicht een mooie €5000,- maar loopt u uiteindelijk weg met een kleine €3750,-. Simpelweg omdat u al in de modus bent van “mijn auto is vandaag verkocht”.

Gegarandeerde biedingen bij Slimverkocht.nl

Bij Slimverkocht.nl kiezen wij voor een andere benadering. Wij geven u, als u het formulier naar waarheid heeft ingevuld, het bedrag zoals afgesproken. Wij lichten toe hoe het bedrag is ontstaan en door welke factoren het bod is ontstaan. Is dit te laag omdat u bijvoorbeeld meer geld nodig heeft voor de aanschaf van uw nieuw auto dan bieden wij daarnaast ook alternatieven, zo kunt u denken aan consignatieverkoop. Bij consignatieverkoop zet Slimverkocht.nl de auto voor u in de verkoop via alle bekende autowebsites om hem aan een eindgebruiker te verkopen in plaats van een handelaar. Eén van de voordelen van consignatieverkoop is dat Slimverkocht.nl uw auto met garantie kan verkopen. Hierdoor zijn kopers sneller bereid om uw auto aan te schaffen en krijgen zij ook een bepaalde zekerheid. Het doel van Slimverkocht.nl is u niet lokken met hoge biedingen, het doel van Slimverkocht.nl is u adviseren over hoe u het beste uw auto kunt verkopen.

Tip: Marktplaats helpt niet bij de verkoop van uw auto

Marktplaats is een mooi middel om uw auto te verkopen, echter is het wel zo dat handelaren en andere partijen in kunnen zien voor hoeveel de auto te koop staat, dit is terug te vinden op basis van uw kenteken. Hierdoor zal een handelaar of inkoper altijd minder bieden dan het bedrag waarvoor u de auto te koop heeft staan. De handelaar of inkoper heeft namelijk altijd nog werk aan een auto en moet bij de verkoop van een auto garantie geven. Raadpleeg dus eerst een kanaal als Slimverkocht.nl voor u uw auto op marktplaats zet.

Veilig, betrouwbaar en eerlijk

Het vinden van een partij die eerlijk omgaat met de inkoop van uw auto is moeilijk. Slimverkocht.nl streeft naar het creëren van een eerlijke, betrouwbare en veilige omgeving om uw auto te verkopen. De meerwaarde van Slimverkocht.nl is het adviseren en bemiddelen van de verkoop van uw auto, hierdoor heeft u geen gedoe met handelaren en of particulieren die onderhandelen over de prijs.  Vergeet de rompslomp bij de verkoop van uw auto, kies voor gemak en betrouwbaar, dan bent u zo van uw auto af. 

Vorig bericht Volgend bericht

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.