Audi e-tron occasion kopen

Audi E-Tron Occasion

De Audi E-Tron staat symbool voor een nieuwe periode in de automobielindustrie waarin emissievrije mobiliteit centraal staat. De E-Tron belichaamt geavanceerde technologie en innovatief design. Maar ook Audi's toewijding aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Het importeren van een Audi E-Tron occasion biedt een unieke kans om deel uit te maken van deze opwindende toekomst.  

Met een Audi E-Tron occasion krijgt u toegang tot de nieuwste elektrische technologieën en een rijervaring die zowel luxueus als milieuvriendelijk is. Of u nu kiest voor de stijlvolle Q4 E-Tron, de ruime Q8 E-Tron, of de krachtige E-Tron GT, elke E-Tron occasion staat garant voor een uitzonderlijke combinatie van prestaties, comfort en duurzaamheid.

Audi E-Tron is Audi’s visie op elektrische mobiliteit

Audi's toekomstvisie op mobiliteit is helder en ambitieus. De Duitse autobouwer met Zweedse roots heeft een sterke focus op elektrische voertuigen. Het merk streeft ernaar om tegen 2025 een derde van al zijn geproduceerde auto's elektrisch te hebben.

De E-Tron serie speelt een cruciale rol in deze visie. Deze reeks elektrische voertuigen is een toonbeeld van Audi's streven naar emissievrije mobiliteit. Audi's toekomstplannen omvatten niet alleen het uitbreiden van het E-Tron gamma, maar ook het integreren van nog meer geavanceerde technologieën die de manier waarop we rijden en onze auto's gebruiken, zullen transformeren.

Audi E-Tron Modellen

Het E-Tron gamma van Audi is divers en biedt voor elk wat wils. Elk model binnen deze serie combineert Audi's kenmerkende design en luxe met de nieuwste elektrische technologieën.

Audi Q4 E-Tron:

Deze compacte SUV is beschikbaar in verschillende uitvoeringen en motorvarianten, met een vermogen tot 250 kW/340 pk en een actieradius tot 545 kilometer. De Q4 E-Tron is een perfecte combinatie van stijl, comfort en efficiëntie. De Q4 E-Tron heeft een startprijs vanaf ongeveer € 54.865.

Audi Q4 Sportback E-Tron:

De Q4 E-Tron biedt een sportieve look met zijn coupé-achtige daklijn. Met een vermogen tot 250 kW/340 pk en een actieradius tot 562 km, combineert het model prestaties met elegantie. Voor de sportievere Q4 Sportback E-Tron beginnen de prijzen vanaf ongeveer € 56.915.

Audi Q8 E-Tron:

Als een van de grotere modellen in het E-Tron gamma, biedt de Q8 E-Tron een ruim interieur en indrukwekkende prestaties. Met een vermogen tot 300 kW en een actieradius tot 578 km. De grotere en luxueuzere Q8 E-Tron heeft een startprijs vanaf ongeveer € 71.385.

Audi Q8 Sportback E-Tron:

Deze sportback-versie van de Q8 E-Tron biedt een gestroomlijnd design en krachtige prestaties, met een vermogen tot 300 kW en een actieradius tot 595 km. De Sportback-versie begint bij ongeveer € 73.785.

Audi SQ8 E-Tron:

Voor wie op zoek is naar nog meer kracht, biedt de SQ8 E-Tron een vermogen tot 370 kW en een actieradius tot 458 km. Dit model combineert sportiviteit met de voordelen van elektrisch rijden. Voor de krachtigere SQ8 E-Tron starten de prijzen vanaf ongeveer € 99.135.

Audi E-Tron GT en RS E-Tron GT:

Deze modellen vertegenwoordigen de top van het E-Tron gamma, met een focus op luxe en prestaties. De E-Tron GT quattro biedt een vermogen tot 350 kW (476 pk) en een actieradius tot 479 km, terwijl de RS E-Tron GT tot 440 kW (600 pk) levert met een actieradius tot 465 km. De E-Tron GT quattro, een topmodel in het gamma, heeft een startprijs vanaf ongeveer € 111.115, terwijl de nog krachtigere RS E-Tron GT begint bij ongeveer € 154.835.

Elk model binnen het E-Tron gamma biedt een unieke combinatie van design, comfort, en prestaties, waardoor ze een aantrekkelijke optie zijn voor iedereen die op zoek is naar een elektrische auto van hoge kwaliteit.

De prijzen zijn indicatief en kunnen variëren op basis van specifieke configuraties, opties en marktfluctuaties.

Bekende problemen bij Audi E-Tron occasions

De Audi E-Tron, geproduceerd tussen 2018 en 2024, heeft een aantal problemen waar gebruikers en experts melding van hebben gemaakt. Hier is een samenvatting van de belangrijkste problemen:

Batterijproblemen

Audi E-Tron-modellen zijn teruggeroepen wegens zorgen over batterijen die kunnen oververhitten en brand kunnen veroorzaken. Specifiek, bepaalde modellen van 2019-2022 met hoogspanningsbatterijmodules hadden dit probleem. Het is aangeraden dat bestuurders letten op een geel waarschuwingslicht op het dashboard, wat kan duiden op een probleem met de batterij.

Oplaadproblemen

Er zijn moeilijkheden gemeld bij het starten van oplaadsessies, vaak veroorzaakt door problemen met de connector die geen goed contact maakt. Ook kunnen er problemen optreden waarbij de auto de connector niet loslaat.

Softwareproblemen

Veel bestuurders hebben problemen gemeld met de software van de E-Tron, zoals GPS-locatieproblemen en problemen met de afstandsbediening. Navigatiesystemen kunnen bijvoorbeeld thuisadressen vergeten, wat betekent dat deze handmatig opnieuw moeten worden ingevoerd.

Problemen met vocht

Sommige E-Tron-modellen, vooral die uit het productiejaar 2019, hebben last van vochtophoping in het elektrische systeem. Dit kan leiden tot kortsluiting en in extreme gevallen brandgevaar.

Problemen met ophanging en remsysteem

Er zijn ook problemen gemeld met het ophang- en remsysteem van de E-Tron, vooral bij modellen uit 2020-2021. Dit kan leiden tot problemen met het antiblokkeersysteem (ABS) en de elektronische stabiliteitscontrole (ESC).

Overige problemen

Op het Audi E-Tron Forum worden diverse andere problemen genoemd, zoals loskomend leer op het dashboard, problemen met de zonneklep, problemen met de 12V-autobatterij, elektrische motorstoringen, en problemen met de voorzieningssensoren.

Wilt u zeker zijn van een probleemloze E-Tron? Importeer dan via DAS Import. Bij DAS Import controleren we alle auto’s zorgvuldig. Wij weten per model precies waar we op moeten letten en nemen alle handelingen uit handen zodat u zeker bent van een vlekkeloze aankoop.

Het gemak van een Audi E-Tron via DAS Import

DAS Import maakt het aankopen van een Audi E-Tron occasion een stuk eenvoudiger en zorgelozer. Wij bieden uitgebreide ondersteuning gedurende het hele importproces. Van het selecteren van de juiste auto tot het afhandelen van alle administratieve procedures.

Onze expertise in het importeren van jong gebruikte Audi E-Tron modellen met lage kilometerstanden, direct van Duitse Audi-merkdealers, garandeert dat u een auto van topkwaliteit ontvangt.

Door te kiezen voor DAS Import, profiteert u van onze grondige checks en aankoopkeuringen, waardoor u verzekerd bent van een auto in optimale staat. Onze diensten zorgen ervoor dat een Audi E-Tron importeren niet alleen eenvoudig is, maar ook een plezierige ervaring wordt.

 

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.