Audi Occasions

Audi modellen

Audi Occasion kopen

Audi occasions zijn een unieke kans om te besparen bij de aanschaf van een premium auto. Bent u op zoek naar een tweedehands Audi? DAS Import is de ideale plek om de perfecte auto te vinden. Wij bieden een overvloed aan Audi occasions, uitsluitend van gerennomeerde merkdealers. Dit maakt DAS Import een uitstekende partner voor het kopen van hoogwaardige, uitstekend onderhouden Audi dealer occasions.

Zoekt u een Q5, A3 of E-Tron? DAS Import heeft een uitgebreid assortiment Audi occasions die voldoen aan de hoogste normen. Bij DAS Import begrijpen we de aantrekkingskracht van een Audi occasion. Wij bieden deskundige begeleiding en ondersteuning bij elke stap van het aankoopproces. Zo kunt u met vertrouwen en gemak uw droom-Audi vinden.

Populaire tweedehands Audi modellen

Met het kiezen voor een Audi occasion valt de diversiteit van het aanbod op. Audi staat bekend om zijn brede scala aan modellen die elk segment van de automarkt bedienen. Dit maakt Audi dealer occasions ook bijzonder aantrekkelijk voor een breed publiek.

Traditionele modellen zoals hatchbacks, sedans en stations

Audi's assortiment begint met compacte modellen die perfect zijn voor stadsgebruik en dagelijkse ritten. Deze kleinere Audi's combineren efficiëntie met het kenmerkende Audi-design en comfort. Daarnaast biedt Audi een reeks elegante sedans en stations, ideaal voor zowel zakelijk gebruik als persoonlijk comfort.

Sportieve Sportback en cabrio modellen

Voor liefhebbers van open rijden biedt Audi stijlvolle cabrio's. Deze modellen combineren luxe met het plezier van open-top rijden. De sportbacks zijn een perfecte mix van functionaliteit en sportieve elegantie, ideaal voor diegenen die een dynamische rijervaring zoeken.

Q-modellen

Audi's SUV's en Q-modellen zijn populair voor hun veelzijdigheid en ruimte. Deze modellen zijn perfect voor gezinnen of voor wie extra ruimte en comfort nodig heeft. Ze bieden een hogere zitpositie en een ruim interieur, zonder in te leveren op prestaties.

Exclusieve S- en RS Modellen

Voor de ultieme sportieve ervaring biedt Audi de S- en RS-modellen. Deze high-performance auto's staan bekend om hun krachtige motoren en geavanceerde technologieën. Ze bieden een adembenemende rijervaring voor de echte autoliefhebber.

Elektrische E-Tron Modellen

Audi's inzet voor duurzaamheid komt tot uiting in de E-Tron modellen. Deze elektrische en hybride auto's combineren milieuvriendelijkheid met innovatie en luxe. Ze zijn ideaal voor wie op zoek is naar een zuinige en toekomstbestendige auto.

Het importeren van een Audi occasion uit Duitsland betekent toegang tot dit brede en diverse aanbod. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een luxe sedan, een veelzijdige SUV, een sportieve RS of een milieuvriendelijke E-Tron.

Het aankoop van een Audi occasion

Het kopen van een Audi occasion via DAS Import  is een proces dat natuurlijk begint met de keuze van het voertuig. Dit vereist zorgvuldige selectie en verificatie van het voertuig bij een erkende merkdealer. Vervolgens moet de auto naar Nederland worden getransporteerd, wat kan via zelf rijden of via verzekerd transport per oplegger.

Na aankomst in Nederland volgt de registratie en keuring bij de RDW. Dit is cruciaal om de auto aan de Nederlandse regelgeving te laten voldoen. Vervolgens moet een BPM-aangifte worden gedaan bij de Belastingdienst. Zodra het kenteken is afgegeven, is de auto rijklaar op Nederlands kenteken.

Bij DAS Import nemen we al deze stappen uit handen. Het enige dat u hoeft te doen is te kiezen welke Audi u wil kopen en wij doen de rest. Van het inspecteren van de auto tot het vervoer en het papierwerk.

Financiële overwegingen bij het kopen van een Audi Occasion

De kosten voor het importeren van een Audi occasion omvatten de aankoopprijs, transportkosten, RDW-leges, recycling, tenaamstelling, BPM-aangifte, en eventuele extra's zoals luxe kentekenplaten of een professionele poetsbeurt.

DAS Import biedt verschillende importpakketten aan, waaronder het Basis, Premium en Premium+ pakket.

Elk van deze pakketten heeft verschillende diensten en prijzen. Het Premium pakket is het meest gekozen en biedt volledige ontzorging van A tot Z, terwijl het Premium+ pakket extra diensten zoals versneld transport en een uitgebreidere aankomstcheck biedt.

DAS Import: Uw expert bij een tweedehands Audi importeren

DAS Import is een deskundige en betrouwbare partner bij het importeren van Audi occasions. Met meer dan 20 jaar ervaring in het importeren van auto's, biedt DAS Import een helder gestructureerde aanpak en volledige begeleiding door het importproces.

Of u nu kiest voor het Basis, Premium of Premium+ pakket, DAS Import zorgt ervoor dat u steeds weet waar u staat en bent voorbereid op de beslissingen die u moet nemen. Onze expertise en ervaring zorgen ervoor dat u de beste deal krijgt voor uw geïmporteerde Audi occasion, met minimale inspanning van uw kant.

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.