Volvo V60 Occasion Kopen

1.559 Volvo V60 occasions direct leverbaar.

Volvo V60 occasion

De Volvo V60 is een gewilde middenklasser. Wie kiest voor een Volvo V60 occasion kan aanzienlijk besparen op de kosten van het rijden in een dergelijke auto.

Wanneer u interesse hebt in een zo goed als nieuwe Volvo V60 zonder te veel te betalen, staat Das Import u graag terzijde met het faciliteren hiervan op de manier zoals u dat wenst.

Prijzen van Volvo V60 occasions

Een van de meest aantrekkelijke aspecten van de aanschaf van een Volvo V60 occasion is de aanzienlijke besparing ten opzichte van een geheel nieuwe. Dat wordt des te meer duidelijk wanneer u de nieuwprijzen van V60’s door de jaren heen vergelijkt met die van zo goed als nieuwe gebruikte exemplaren

De nieuwprijs van een Volvo V60 was in 2014 minstens € 31.995. Voor dat bedrag stond de voordeligste V60 T3 Base in de prijslijst. Maar de V60-liefhebber kon ook voor een veel hoger bedrag bij de dealer terecht. De duurste uitvoering destijds was de V60 Polestar, waarvoor € 99.500 (zonder opties) werd gevraagd.

Wie in 2020 een nieuwe Volvo V60 wilde kopen, moest rekenen op een vanafprijs van € 38.873 voor de B3 Momentum Advantage. De prijzen liepen destijds door tot € 66.775 voor de V60 T8 AWD Polestar Engineered.

In het voorjaar van 2024 bevonden de prijzen voor nieuwe V60’s zich in een range tussen € 43.735 en € 76.235.

Een gelijkwaardige jonge gebruikte V60 kost belangrijk minder. Op de website van Das Import is aanbod te vinden vanaf minder dan twintigduizend euro. Zelfs bijna nieuwe V60’s zijn nog altijd aanzienlijk lager geprijsd dan een vergelijkbaar fabrieksnieuw exemplaar.

Hybride uitvoeringen van de Volvo V60

Hybride rijden is al langere tijd mogelijk met de Volvo V60. Reeds in 2013 deden plug-in diesel hybrides hun intrede. Na 2018 maakten de dieselmotoren plaats voor benzinemotoren. Ook mild hybrids verschenen ten tonele.

Actieradius van een hybride V60

De eerste diesel hybride Volvo V60-uitvoeringen hadden een elektrische actieradius van om en nabij de vijftig kilometer. Bij de plug-in hybrides uit 2024 is de afstand die u geheel elektrisch kunt afleggen, opgelopen tot meer dan negentig kilometer.

Modelgeschiedenis van de Volvo V60

De Volvo V60 ontstond in 2010 als een stationwagenversie van de Volvo S60 sedan. In 2014 onderging het model een update. Daarbij verscheen ook de Cross Country-variant, die een grotere bodemvrijheid kent. In 2018 werd een geheel nieuwe V60 gepresenteerd. Uiterlijk is dit model onder meer te herkennen aan een strakkere vormgeving en een meer prominente grille. In 2022 volgde wederom een facelift.

Waar zou u op moeten letten bij een gebruikte Volvo V60?

Slechte auto’s heeft Volvo nog nooit gemaakt. Toch is ook een hoogwaardig product als de V60 niet immuun voor mankementen en storingen. De onderstaande zaken komen vaker dan gemiddeld voor.

Elektrische en elektronische problemen

Met name de hybride versies kampen soms met elektrische problemen, waardoor de accu’s soms niet laden.

Defecte airco’s

De airco bewijst zichzelf regelmatig als verhoogd storingsgevoelig.

Transmissieproblemen

Over zowel de automatische als de handgeschakelde versnellingsbakken worden meermaals problemen gemeld, zoals bijgeluiden en aarzelend schakelen.

Interieurslijtage

Interieurs met lederen bekleding kunnen snel sporen van slijtage vertonen. Ook de kwaliteit van de rolhoes voor de afdekking van de bagageruimte is een punt van kritiek.

Das Import helpt bij de aanschaf van uw Volvo V60

Een gebruikte Volvo V60 is een aantrekkelijk alternatief voor mensen die graag een V60 willen berijden, maar ook geld willen besparen. Toch is de aanschaf van zo’n auto een kwestie van de juiste keuzes maken. Das Import helpt u graag om alle risico’s uit te sluiten.

Op onze website treft u een geweldig aanbod van Volvo V60 occasions, de ene nog mooier en beter uitgerust dan de andere. Wat het aanbod op onze website onderscheidend maakt, is het gegeven dat alle auto’s afkomstig zijn van erkende merkdealers. Dit impliceert de beste garantie en optimale kwaliteit.

In combinatie met ons Premium en Premium+ pakket, kunt u in aanvulling hierop ook nog kiezen voor een uitgebreide aankoopkeuring.

Bij Das Import kijken we met trots terug op meer dan twintig jaar importervaring. Ook u kunt van onze ervaring profiteren en zonder de geringste inspanning een Volvo V60 aanschaffen en door ons laten importeren.

Bij ons weet u zeker dat u zo snel en voordelig als maar kan in een mooie, zo goed als nieuwe Volvo V60 kunt rijden. De import van een Volvo V60 maakt zelfs uw stoutste automobiele dromen waar.

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.