Volvo V60 importeren | Duits aanbod incl. BPM

Wanneer u denkt over de aanschaf van een Volvo V60, loont het de vaak de moeite om de voordelen van de import van een dergelijke auto uit Duitsland bij uw beslissing te betrekken. Het importeren van een Volvo V60 kan namelijk aantrekkelijke voordelen impliceren. Prijstechnisch is er veel winst te behalen, aangezien de prijzen van V60’s in Duitsland lager liggen dan die van vergelijkbare exemplaren in Nederland. Tel daarbij op dat het aanbod in Duitsland aanzienlijk ruimer is, en u zult begrijpen waarom de aanschaf van uw Volvo V60 een aantrekkelijk alternatief kan zijn waardoor u sneller en voor minder geld de auto vindt die u altijd al zocht. Das Import levert graag een bijdrage aan de aanschaf en de import van uw Duitse Volvo V60. In onze speciaal ontwikkelde zoekmodule hieronder kunt u de Duitse markt uitgebreid verkennen. Hét grote voordeel van onze zoekmodule is dat de totaalprijs direct inzichtelijk wordt, inclusief alle bijkomende kosten wanneer u uw auto in Nederland gaat invoeren, zoals BPM, kentekenleges en alle overige heffingen. Al deze bedragen blijven op Duitse autowebsites buiten zicht, maar zij vormen wel belangrijke informatie op basis waarvan u de afweging kunt maken of import vanuit Duitsland van een Volvo V60 aantrekkelijk voor u is.

950 Volvo V60's uit Duitsland incl. BPM en import kosten

€ 49.418
€ 51.282
€ 29.081
€ 34.706
€ 51.781
€ 37.759
€ 38.605
€ 27.515

3 must-read tips voor het importeren van een auto:

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:
€ 35.451
€ 23.495
€ 24.068
€ 47.059
€ 67.376
€ 53.130
€ 35.205
€ 42.724
€ 56.322

De Volvo V60

De Volvo V60 is de stationwagenvariant van de Volvo S60. Volvo introduceerde het model in het najaar van 2010. Met de lancering van de V60 voegde de Zweedse fabrikant feitelijk een nieuwe exponent aan de bestaande reeks stationwagens (V50 en V70) toe. De V60 is gebaseerd op het platform dat binnen het Ford-concern ook voor de Mondeo, Galaxy en S-Max wordt gebruikt en tevens voor de Mazda 6. Volvo zou Volvo niet zijn als er geen uitgebreid pakket veiligheidsmaatregelen in de V60 zou zijn ingebouwd. Zo is dit type net als de S60 voorzien van Volvo’s City Safety System, dat de auto desgewenst zonder tussenkomst van de bestuurder tot stilstand kan brengen. Ook werd de reeks in de loop der tijd aangevuld met diesel plug-in hybride en cross country-varianten.

Das Import helpt u met de import van uw Volvo V60 uit Duitsland

Misschien heeft u inmiddels besloten de mogelijkheid om uw Volvo V60 uit Duitsland te importeren verder te onderzoeken. De eerste vervolgstap die u dan gewoonlijk zult zetten, is het afzoeken van de Duitse markt, teneinde een exemplaar te vinden dat geheel aan uw wensen tegemoetkomt. Het internet biedt een keur aan Duitse autowebsites die u allemaal kunt gaan afstruinen. Ten opzichte van de zoekmodule van Das Import hebben ze alle als nadeel dat u ten aanzien van de totale kosten in het duister tast. Onze zoekmodule toont u echter de uiteindelijke ‘rijklaarprijs’ van de auto, na import in Nederland.

Let bij de import van uw Volvo V60 uit Duitsland altijd scherp op de kilometerstand en de leeftijd van de auto. Bij de grens zijn dit namelijk de kenmerken op basis waarop het bedrag aan BPM en/of BTW wordt bepaald. Ga voor meer hierover naar onze pagina Minimum leeftijd en kilometerstand voor BPM en BTW.

Voor het volledige aanschaf- en importtraject van uw Volvo V60 is het belangrijk dat u op elk moment kunt terugvallen op de voor die specifieke fase relevante informatie. Om u ook hierin van dienst te zijn, stelde Das Import een uitgebreid stappenplan samen, waarmee u steeds alle zaken onder controle kunt houden. Dit overzicht vindt u op de pagina Auto import Duitsland - stappenplan. Het biedt u alle informatie die u nodig heeft bij de aanschaf van de auto in Duitsland, het transport naar Nederland en alle importhandelingen bij de RDW en de douane.

Das Import kan terugzien op meer dan tien jaar ervaring bij de import van auto’s uit Duitsland. Dankzij deze ervaring is het voor ons mogelijk van het gunstigste BPM-regime gebruik te maken. Dit levert u vaak een mooie winst op die er in negen van de tien gevallen toe leidt dat u de investering in onze autoimportservice gelijk alweer terugverdient.

Wellicht ook interessant:

Volvo V70 importeren

Volvo XC70 importeren

Volvo XC90 importeren

Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar