Auto importeren uit Duitsland nu interessanter dan ooit!

Na de ongekende systeemschok van het coronavirus (COVID-19) ontwaakt de Duitse autohandel. En dat gaat met een grotere snelheid dan iedereen had verwacht. Prijzen stonden aanvankelijk onder druk en zijn daardoor nu nog relatief laag. Doordat de vraag nu echter harder terugkomt dan dat hij verdween is dit misschien wel het beste moment om je slag te slaan als je een auto wilt importeren uit Duitsland.

Gebruikte auto in trek

Doordat men het OV gaat mijden, vakanties niet zo snel meer met het vliegtuig worden gedaan en nieuwe auto’s voorlopig nog lang niet leverbaar zijn, is de gebruikte auto in trek. De vraag trekt dus aan en gebruikte auto's worden steeds sneller weer verkocht.

Grote besparingen mogelijk

Doordat de vraag met het uitbreken van het coronavirus en alle bijbehorende maatregelen aanvankelijk helemaal was ingestort zijn de prijzen nu relatief laag. Met name op jong gebruikte auto’s uit Duitsland zijn daardoor grote besparingen te realiseren. Een auto importeren uit Duitsland is daarom weer populairder dan ooit.

Wilt u een Duitse auto importeren? via onderstaande zoekmodule doorzoekt u een groot aanbod van Duitse kwaliteitsoccasions.

225.165 importauto's

  • Incl. BPM en importkosten
  • Uitsluitend afkomstig van officiële merkdealers
  • Inruil mogelijk
  • Financial lease of private finance mogelijk
  • Europees geldende fabrieksgarantie of aanvullende garantie via Das Import
  • Landelijke afleverservice (volledig coronaproof)

Heeft u zelf een auto gevonden op internet? Wij doen u graag een offerte voor het importeren van de auto. Gebruik daarvoor onze BPM calculator

Vorige Volgende
Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar