Import auto nog goedkoper door verlaging van het Duitse BTW tarief

Een auto importeren uit Duitsland was al voordeliger en populairder dan ooit maar wordt per 1 juli nog interessanter door een Duitse stimuleringsmaatregel. De Duitse coalitiepartijen zijn namelijk overeengekomen om het Duitse (hoog) BTW-tarief tijdelijk te verlagen van 19% naar 16%. De maatregel gaat in per 1 juli 2020 en zal voor een half jaar gelden.

Niet alleen inwoners van Duitsland profiteren van verlaagde BTW

De Duitse regering hoopt met deze BTW verlaging de economie aan te jagen door de Duitse consumenten meer te laten consumeren. Maar niet alleen inwoners van Duitsland profiteren van de lage BTW! Ook voor Nederlandse consumenten die een auto uit Duitsland importeren betekent dit een extra korting (16% i.p.v. 19% BTW) op de toch al voordelige prijzen. Het is nu dus DE tijd om de auto van uw dromen voor een nóg voordeligere prijs te importeren.

Ook een auto importeren?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het importeren van een auto? Op onze website leest u alle relevantie informatie of start direct uw zoektocht naar een Duitse importauto met onderstaande module.

Heeft u zelf een Duitse occasion gevonden online? Ook dan kunnen wij u een offerte doen voor de import van de desbetreffende auto. Gebruik onze BPM calculator daarvoor.

Vorig bericht Volgend bericht

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.