Een Aston Martin importeren

Met het importeren van een Aston Martin uit Duitsland kunt u veel geld besparen. Het grootste voordeel is te behalen met een auto in de leeftijdscategorie van zes tot 36 maanden oud, maar ook buiten deze leeftijdscategorieën kan het interessant zijn om in Duitsland een Aston Martin te kopen om deze in Nederland in te voeren.

48 ASTON MARTINS UIT DUITSLAND INCLUSIEF BPM EN IMPORTKOSTEN

Wanneer u op Duitse autowebsites een auto zoekt, is het vaak lastig om goed te kunnen inschatten hoeveel de BPM en de importkosten bij import naar Nederland zullen bedragen. Voor dit probleem biedt Das Import nu een goede oplossing, in de vorm van onze speciaal ontwikkelde zoekmodule. In de module kunt u vele in Duitsland aangeboden Aston Martins van bouwjaar 2012 en jonger bekijken. U krijgt hierbij meteen alle bijkomende kosten voor het importeren te zien. Heeft u zelf in Duitsland een Aston Martin gevonden? Kijk dan onderaan deze pagina. Das Import berekent GRATIS de BPM voor u.

 

Aston Martin modellen

€ 80.515
€ 179.622
€ 95.622
€ 130.515
€ 179.622
€ 159.622
€ 291.835
€ 135.515
€ 129.622
€ 160.565

3 must-read tips voor het importeren van een auto:

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:
€ 120.515
€ 99.622
€ 140.615
€ 369.648
€ 299.622
€ 135.622
€ 195.515
€ 198.131
€ 330.340
€ 190.515
  • 1
  • 2
  • 3

 

Das Import importeert uit Duitsland met grote regelmaat auto’s van minder dan een jaar oud met tellerstanden tussen de tien- en twintigduizend kilometer, voor prijzen (inclusief alle importkosten) die gemiddeld veertig procent onder de Nederlandse nieuwwaarde liggen. De Duitse markt biedt dus niet alleen meer kans van slagen vanwege het grotere en betere aanbod, maar ook mogelijkheden om veel geld te besparen.

Behalve de financiële afwegingen is ook het aanbod van Aston Martins in Duitsland een factor van belang; dit is namelijk groter dan we hier in Nederland gewend zijn. Bovendien is het uitrustingsniveau van Duitse auto’s vaak nét even beter. Ook de gemiddelde hoge standaard van het onderhoud van auto’s in Duitsland is, zeker in dit segment, boven elke twijfel verheven. Het is hierdoor over het algemeen beter mogelijk om op de Duitse markt jonge gebruikte auto’s met interessante lage kilometerstanden te vinden om in Nederland in te voeren. Die kilometerstand en de leeftijd van de auto zijn overigens wel punten om goed op te letten als u een gebruikte Aston Martin in Duitsland wilt kopen; deze factoren zijn namelijk van invloed op de BPM en/of BTW. Zie hiervoor ook:Minimum leeftijd en kilometerstand.

EEN ASTON MARTIN KOPEN IN DUITSLAND

Jaarlijks worden tienduizenden auto’s in het buitenland gekocht en via parallelimport in Nederland ingevoerd. In 2013 bedroeg het aantal op deze manier geïmporteerde auto’s circa 88.000 stuks. De Duitse markt is verreweg de grootste bron voor zulke auto’s. De Duitse merken zijn favoriet, maar ook Duitse exemplaren van een exclusief Brits merk als Aston Martin vinden hier aftrek. U kunt Aston Martins vinden op de Duitse autosites, maar wanneer u op safe wilt gaan, is het aan te bevelen om bij de zoektocht naar een goede Aston Martin vooral te kijken naar het aanbod van de officiële Aston Martin-dealers. Gebruik hiervoor de onderstaande link:

 

ASTON MARTIN | LOCATOR GEBRAUCHTWAGEN

 

Das Import heeft zich erin gespecialiseerd om het kopen en importeren van een auto uit Duitsland van A tot Z te begeleiden. Met onze autoimportservice kunt u het traject van het invoeren van een auto uit Duitsland geheel of gedeeltelijk aan ons uitbesteden. U bepaalt zelf tot hoever wij u ondersteunen. Wij doen dit altijd tegen de scherpste tarieven die u in de markt zult vinden. Voor het vriendelijke tarief van slechts € 200,- kunnen wij u al van dienst zijn. Voor dit bedrag regelen wij al het papierwerk en wordt uw importauto door onze chauffeursdienst ingevoerd bij de RDW / Douane. Klik hier voor meer informatie over onze importservice en onze andere vormen van dienstverlening.

KOSTEN VAN INVOEREN

Wanneer u een Aston Martin uit Duitsland wilt invoeren, is een van de eerste dingen die u wilt weten welke kosten u kunt verwachten. De voornaamste kosten waarmee u rekening dient te houden, zijn de aanschafkosten van de auto, het transport naar Nederland en de BPM. Das Import kan u met onze dienst voor transport en aankoopafwikkeling (kosten)efficiënt een aantal zaken uit handen nemen, zoals de afwikkeling van de aankoop, het transport en eventueel de onderhandelingen over de prijs. U betaalt hiervoor het vaste lage bedrag van € 695,- (inclusief verzekerd transport per oplegger) voor geheel Duitsland.

 

LET OP: voorkom dat u te veel BPM betaalt

Bij de invoer van een gebruikte Aston Martin uit Duitsland wordt op de voor een nieuw exemplaar verschuldigde BPM op basis van de BPM-afschrijvingstabel (ook bekend als BPM tabel) een forfaitaire korting verleend. Deze korting is gekoppeld aan de leeftijd van de auto. Hoe ouder de auto is, hoe groter het kortingspercentage op de verschuldigde BPM wordt. In de praktijk blijkt echter dat auto’s met een leeftijd tussen de zes en 36 maanden vaak minder snel afschrijven dan de afschrijvingstabel van de Belastingdienst Douane voor de BPM bij invoer aangeeft. Hierdoor is er op een Aston Martin uit Nederland vaak minder afgeschreven dan het bedrag dat u op de bruto-BPM (de BPM over de nieuwprijs) van de Belastingdienst Douane mag afschrijven bij de import van een vergelijkbare gebruikte Aston Martin uit Duitsland. Dit betekent dat u bij het invoeren van uw Aston Martin uit Duitsland flink kunt besparen op de BPM. Veel particulieren betalen bij zelf importeren echter vaak te veel BPM en laten zo dit voordeel aan hun neus voorbijgaan.

Das Import weet dankzij meer dan vijftien jaar ervaring genoeg van de ondoorzichtige en vaak veranderende regelgeving om u optimaal van de haalbare BPM-korting te kunnen laten profiteren. We toetsen per individuele auto altijd alle toegestane methoden om de rest-BPM te berekenen. De winst die dit oplevert is voor u. Hierdoor verdient onze dienstverlening zich bijna altijd direct weer terug.

Het zo voordelig mogelijk importeren van auto’s is specialistisch werk. Wij selecteren voor u te allen tijde het voordeligste BPM regime en werken met hetzelfde officiële aangifte- en calculatieprogramma dat de Belastingdienst Douane gebruikt. Hierdoor worden door ons verzorgde BPM-aangiftes gegarandeerd geaccepteerd en hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte extra kosten, naheffingen of vertraging. Kies voor een ervaren partner bij de import van uw auto, laat onze ruime ervaring ook in uw voordeel werken en verlies geen geld door met onervaren partijen in zee te gaan of door zelf op onvoordelige wijze de rest-BPM te berekenen.

Populaire Aston Martin modellen:

Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar