BMW X3 importeren uit Duitsland | Prijzen incl. BPM

Het importeren van een BMW X3 uit Duitsland kan een aantrekkelijk alternatief zijn voor de aanschaf van een dergelijke auto in Nederland. Om te beginnen is er een financieel voordeel te behalen vanwege de lagere prijzen in Duitsland. Ook is het aanbod op de Duitse markt groter en gevarieerder. Het vinden van een BMW X3 die aan uw wensen voldoet is hierdoor eenvoudiger en sneller te realiseren. Das Import staat u graag met raad en daad terzijde bij de import van uw BMW X3 uit Duitsland. Indien u gebruik maakt van de onderstaande zoekmodule, krijgt u een overzicht van het rijke aanbod van op de Duitse markt verkrijgbare BMW X3’s. U kunt in de module gelijk zien wat er aan bijkomende kosten is te verwachten, zoals de kosten voor BPM en import. Deze informatie wordt niet inzichtelijk op de Duitse autowebsites. Hierdoor voorkomt u dat u voor verrassingen komt te staan als u een X3 uit Duitsland wilt importeren; een belangrijk pluspunt bij het nemen van een weloverwogen besluit.

2.614 BMW X3's uit Duitsland incl. BPM en import kosten

 

€ 14.890
€ 16.473
€ 16.627
€ 17.150
€ 17.220
€ 17.473
€ 17.488
€ 17.658
€ 18.060
€ 18.277
€ 18.459
€ 19.794
€ 20.103
€ 20.305
€ 20.431
€ 20.511
€ 20.511
€ 20.563
€ 20.569
€ 20.638

 

De BMW X3

De BMW X3 kwam in zijn eerste verschijningsvorm (E83) in 2004 op de markt. De X3 was in het modellengamma van de Beierse fabrikant gepositioneerd onder de al langer gevoerde X5. De X3 werd leverbaar met verschillende benzine- en dieselmotoren van 2 tot 3 liter inhoud. De carrosserie van de X3 week niet bijzonder veel af die van de X5; beide auto’s werden dann ook door Chris Bangle ontworpen. In 2010 kwam de tweede generatie van de X3 op de markt (F25). De nieuwe X3 was in alle opzichten een logisch vervolg op zijn voorganger.

Das Import helpt u met de import van uw BMW X3 uit Duitsland

Indien u uw zinnen hebt gezet op de import van een BMW X3 uit Duitsland, is het zoeken naar een auto die hiervoor in aanmerking kan komen in de regel de eerste stap die u zult zetten. Indien u hierbij van onze zoekmodule gebruik maakt, ziet u zonder omhaal de uiteindelijke kosten. Op Duitse autosites is dit niet het geval; alle bijkomende kosten worden daarop immers niet vermeld.

Bij de aanschaf van een auto in Duitsland is het daarnaast van belang om op de leeftijd en de kilometerstand van de auto te letten. Deze zijn namelijk mede bepalend voor het bedrag aan BPM en/of BTW dat u bij import in Nederland zult moeten betalen. Meer hierover vindt op onze pagina Minimum leeftijd en kilometerstand voor BPM en BTW.

Om u stap voor stap door het proces van de import van een auto uit Duitsland te begeleiden, heeft Das Import een gedetailleerd stappenplan voor het invoeren van een auto voor u opgesteld. Dit stappenplan vindt u op Auto import Duitsland - stappenplan. U krijgt hier een overzicht van alle noodzakelijke informatie over het kopen van een auto in Duitsland, het transport van de auto naar ons land en de zaken die u kunt verwachten bij de RDW en de douane.

Door te anticiperen op de veelal onoverzichtelijke en wisselende regelgeving ten aanzien van de import van auto’s kan Das Import het voordeligste BPM-tarief bewerkstelligen. Deze winst vloeit direct terug naar onze klanten. Mede door dit voordeel verdient onze autoimportservice zich in negen van de tien gevallen direct terug.

Wellicht ook interessant:

BMW X4 importeren uit Duitsland

BMW X5 importeren uit Duitsland

BMW X6 importeren uit Duitsland

Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar