BMW X5 importeren | Duits aanbod incl. BPM

Het importeren van een BMW X5 uit Duitsland biedt een aantal aanzienlijke voordelen. Het eerste voordeel is financieel van aard: in Duitsland zijn de auto’s goedkoper. Bovendien zijn er van veel modellen in Duitsland meer geschikte exemplaren te vinden, die vaak ook nog eens rijker zijn uitgerust. Uw zoektocht naar uw droom-BMW X5 zal hierdoor vermoedelijk sneller en succesvoller verlopen. Das Import helpt u graag bij het importeren van een BMW X5 uit Duitsland. Met behulp van de onderstaande zoekmodule kunt u een fors aantal exemplaren van de BMW X5 op de Duitse markt bekijken. U kunt in de module in één oogopslag zien wat de bijkomende kosten zoals BPM en import zullen zijn; informatie die u mist wanneer u uw zoektocht beperkt tot  Duitse autowebsites. Hierdoor zijn verrassingen bij wat uw BMW X5 u zal gaan kosten uitgesloten; belangrijk bij uw besluitvorming om een BMW X5 uit Duitsland te gaan importeren.

1.080 BMW X5's uit Duitsland incl. BPM en importkosten

€ 83.980
€ 77.274
€ 80.415
€ 74.862
€ 86.912
€ 61.256
€ 171.577
€ 71.515
€ 44.151
€ 83.075

3 must-read tips voor het importeren van een auto:

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:
€ 58.315
€ 49.938
€ 112.186
€ 86.256
€ 83.232
€ 102.781
€ 79.997
€ 90.451
€ 97.841
€ 102.241

De BMW X5

De BMW X5 was de eerste SUV van BMW - door BMW Sports Activity Vehicle (SAV) genoemd. De eerste generatie (E53) kwam in 1999 op de markt en was vrijwel direct een groot succes. Uiterlijk viel het model bij velen in de smaak. Onderhuids waren er overeenkomsten met de toenmalige Range Rover – BMW was destijds eigenaar van Land Rover en voor de aandrijving kon worden gekozen uit verschillende benzine- en dieselmotoren.

In 2006 werd de tweede generatie X5 (E70) gelanceerd. Uiterlijk en technisch was de nieuwe generatie een logisch vervolg op de eerste serie. Ook de E70 scoorde goed bij het publiek.

Dit gold eveneens voor de eind 2013 geïntroduceerde derde generatie X5 (F15). Nieuw bij deze generatie van de X5 was de verkrijgbaarheid van versies met viercilinder dieselmotoren, terwijl naast vierwielaaandrijving (xDrive) ook tweewielaandrijving (sDrive) leverbaar werd.

Das Import helpt u met de import van uw BMW X5 uit Duitsland

Wilt u een BMW X5 uit Duitsland importeren? Het traject zal dan starten met het zoeken naar een auto die geheel aan uw wensen voldoet. Indien u hierbij gebruik maakt van onze zoekmodule, krijgt u meteen de uiteindelijke kosten te zien; dit in tegenstelling tot de onaangename verrassingen die u kunt verwachten als u op Duitse autowebsites op zoek gaat waar u vaak geen idee heeft wat er aan kosten bij gaat komen.

Indien u een auto in Duitsland wilt aanschaffen, is het verstandig te letten op de leeftijd en de kilometerstand van de auto. Deze factoren bepalen namelijk mede de BPM en/of de BTW die u bij import in Nederland moet betalen. Meer hierover leest op uitgebreid op onze website.

Om u in elke fase van de import van een auto uit Duitsland van de juiste informatie te kunnen voorzien heeft Das Import een uitgebreid stappenplan voor het invoeren van een auto voor u samengesteld. Dit overzicht vindt u op de pagina Auto import Duitsland - stappenplan. U leest hier alle noodzakelijke informatie over het kopen van een auto in Duitsland, het transport naar Nederland en het invoeren van een auto bij de RDW en de douane.

Door uitgekiend in te spelen op de soms ondoorzichtige en regelmatig veranderende regelgeving kan Das Import gebruik maken van het voordeligste BPM-tarief. Deze winst kunt u als klant in uw zak steken en mede hierdoor verdient onze auto import service zich in negentig procent van de gevallen direct terug.

Wellicht ook interessant:

BMW X3 importeren

BMW X4 importeren

BMW X6 importeren

Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar