Volvo XC70 importeren | Duits aanbod incl. BPM

Indien u belangstelling hebt om een Volvo XC70 aan te schaffen, is het in veel gevallen aantrekkelijk om een dergelijke auto uit Duitsland te importeren. De voordelen van de aanschaf van een Duitse Volvo XC70 zijn: een lagere aanschafprijs en een veel groter aanbod op de Duitse markt. U slaagt dus vaak sneller met het vinden van de door u gezochte auto en betaalt hier ook nog eens minder voor. Das Import staat voor u klaar om u te helpen met de import van uw Volvo XC70 uit Duitsland. Das Import is een ervaren en gerenommeerde partner voor het importeren van uw auto uit Duitsland. Van de kennis die wij in meer dan tien jaar hebben opgedaan, laten we u als klant graag meeprofiteren. Een van onze u geboden hulpmiddelen is onze speciaal ontwikkelde zoekmodule, waarmee het zoeken naar de door u begeerde Volvo XC70 aanzienlijk wordt vereenvoudigd. Het grote pluspunt van onze module is dat u direct te zien krijgt wat de uiteindelijke prijs van de auto bij import in Nederland wordt, inclusief alle bijkomende kosten. Daarmee biedt de module belangrijke meerwaarde ten opzichte van de Duitse autowebsites, waarbij het elke keer weer een enorme rekenarij is om een indicatie van de kosten te krijgen. U zult ervaren dat u hierdoor beter in staat bent om een goede afweging te maken bij uw beslissing om al dan niet een XC70 te importeren.

1 Volvo XC70's uit Duitsland incl. BPM en import kosten

€ 22.810

De Volvo XC70

De XC70 is de crossover-versie van de Volvo V70. In tegenstelling tot zijn crossover-broertjes XC60 en XC90 is de XC70 geen SUV, maar een vierwielaangedreven versie van de V70 stationwagen. Dit maakt de auto bij uitstek geschikt voor mensen die wel vierwielaandrijving willen, maar niet per se gecharmeerd zijn van de uitstraling van het SUV-concept.

Van de eerste generatie van de V70 verscheen voor het modeljaar 1998 reeds een crossover-uitvoering met de aanduiding V70 XC. Ook na de modelwissel in 2000 bleef deze aanduiding voor deze stoere vierwielaangedreven versie nog gehandhaafd. Pas voor het modeljaar 2003 werd de benaming XC70 geïntroduceerd. Ook van de derde generatie van de V70 verscheen een XC70-afgeleide.

Das Import helpt u met de import van uw Volvo XC70 uit Duitsland

Het aanschaffen van een Volvo XC70 in Duitsland begint normaliter met de selectie van een geschikte auto op de rijk voorziene Duitse occasionmarkt. U kunt hiervoor gebruik maken van tal van Duitse autowebsites, maar wanneer u onze speciaal ontwikkelde zoekmodule raadpleegt, is de prijs die u te zien krijgt ook de prijs die u daadwerkelijk gaat betalen, dus met inbegrip van alle bijkomende kosten.

Indien u een auto in Duitsland aanschaft, verdient het sterke aanbeveling goed de kilometerstand en de leeftijd van de auto in de gaten te houden. Dit zijn namelijk juist de factoren waarop bij import de hoogte van BPM en/of BTW wordt gebaseerd. U vindt hierover meer op onze pagina Minimum leeftijd en kilometerstand voor BPM en BTW.

Het importeren van een auto uit Duitsland is een weg vol valkuilen. Door onervarenheid kunnen gemakkelijk wegen worden ingeslagen die u uiteindelijk veel geld zullen kosten. Om u in elke fase van het aanschaf- en importtraject zo goed mogelijk terzijde te staan, heeft Das Import een speciaal stappenplan voor u online gezet. U kunt dit stappenplan vinden op de pagina Auto import Duitsland - stappenplan. Dankzij dit stappenplan bent u gedurende het gehele proces verzekerd van de juiste informatie over de aanschaf van een auto in Duitsland, het vervoer van de auto naar Nederland en alle zaken die bij de RDW en de douane kunt tegenkomen.

Das Import is dankzij zijn jarenlange ervaring als geen ander in staat het importeren van een auto tot een goed en zo voordelig mogelijk einde te brengen. Zo zullen wij binnen de bestaande wettelijke mogelijkheden altijd kiezen voor het gunstigste BPM-regime. Alleen dit levert u in negen van de tien gevallen meteen al een aantrekkelijke winst op die de investering in onze autoimportservice direct terugverdient.

Wellicht ook interessant:

Volvo V70 importeren

Volvo XC60 importeren

Volvo XC90 importeren

Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar