Volvo V70 importeren | Duits aanbod incl. BPM

Wanneer uw gedachten uitgaan naar de aanschaf van een Volvo V70, kan de import van een V70 uit Duitsland kan een interessante optie zijn. U bespaart met de aanschaf van een Duitse Volvo V70 in de eerste plaats vaak veel geld. Bovendien is het aanbod van dergelijke auto’s in Duitsland aanzienlijk groter dan bij ons. Deze factoren hebben als resultaat dat u naar alle waarschijnlijkheid sneller de auto van uw dromen vindt en hiervoor ook nog eens minder hoeft te betalen. Das Import staat voor u klaar om u te helpen bij het importeren van uw Volvo V70 uit Duitsland. De zoekmodule hieronder stelt u in staat op de Duitse markt te zoeken naar de Volvo V70 die aan al uw wensen voldoet. Het grote voordeel van deze module is dat de prijs die u ziet een rijklaarprijs is, inclusief alle kosten die u bij import van de auto te wachten staan. Deze informatie blijft verborgen indien u gebruik maakt van de gebruikelijke Duitse occasionsites. Doordat u bij ons direct ziet wat uw auto gaat kosten, kunt u ook beter de afweging maken of de aanschaf van een Volvo V70 voor u interessant is.

0 Volvo V70's uit Duitsland incl. BPM en import kosten

De Volvo V70

De Volvo V70 is een stationwagen uit de hogere middenklasse. De eerste Volvo met deze naam werd in 1996 uitgebracht, als opvolger van de toenmalige Volvo 850. In wezen was de eerste V70 een doorontwikkeling van dit voorgangermodel. Ook qua design was de auto nog een typische exponent van de tijd dat Volvo’s er vooral ‘vierkant’ uitzagen. De tweede generatie van het model, met een beduidend gestroomlijnder uiterlijk, verscheen in 2000. De derde generatie van de V70 zag het daglicht in 2007. De modellen uit de twee jongste generaties zijn gebaseerd op de S80 sedan van Volvo. Doordat dit model in zijn jongste editie is gegroeid ten opzichte van zijn voorganger, is ook de laatste V70 een stukje groter geworden. De huidige generatie van de Volvo V70 is door de jaren heen geleverd met vier-, vijf- en zescilinder benzinekrachtbronnen en vier- en vijfcilinder diesels. Door de introductie van de V90, begin 2016, lijken de dagen van de V70 inmiddels te zijn geteld.

Das Import helpt u met de import van uw Volvo V70 uit Duitsland

De eerste stap bij de import van een Volvo V70 uit Duitsland is door de bank genomen de selectie van een auto op de rijk voorziene Duitse occasionmarkt. Hoewel de Volvo V70 geen in Duitsland gefabriceerde auto is, is de import van een Duits exemplaar vanwege de lage prijzen en het grote aanbod van exemplaren met een rijk uitrustingsniveau een aantrekkelijk en kansrijk alternatief. Op Duitse autosites vindt u een groot aanbod aan auto’s van dit model. Het gebruik van onze speciale zoekmodule heeft als voordeel dat over de door u te betalen prijs geen vraagtekens bestaan; u krijgt in onze module immers direct het bedrag inclusief alle bijkomende kosten te zien.

Bij de aanschaf van een auto in Duitsland is het verstandig om de leeftijd en de kilometerstand van de auto niet uit het oog te verliezen; deze twee waarden zijn namelijk bepalend voor de heffing van BPM en/of BTW bij import. U kunt hier alles over lezen op onze pagina Minimum leeftijd en kilometerstand voor BPM en BTW.

Het zo voordelig mogelijk importeren van een Volvo V70 is een gecompliceerde aangelegenheid waarop u zich het beste goed kunt voorbereiden. Om u hierbij behulpzaam te zijn, heeft Das Import een uitvoerig stappenplan voor u samengesteld, waarin u voor elke fase van het proces de juiste informatie kunt vinden. Dit stappenplan is te vinden op de pagina Auto import Duitsland - stappenplan. Het voorziet u van alle informatie die u goed kunt gebruiken bij de aankoop van uw auto in Duitsland, maar ook bij alle vervolgstappen, zoals het transport naar Nederland en de zaken waarmee u bij de import bij de RDW en de douane rekening dient te houden.

Das Import heeft het importeren van auto’s uit Duitsland tot haar specialisme gemaakt. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u optimaal assisteren bij de complexe en vaak veranderende wetgeving op dit gebied. Daardoor kunnen wij uit alle mogelijke opties altijd kiezen voor het aantrekkelijkste BPM-regime. Dit scheelt u al snel vele duizenden euro’s, waarmee u de investering in onze autoimportservice direct al weer dubbel en dwars terugverdient.

Wellicht ook interessant:

Volvo XC70 importeren

Volvo XC90 importeren

Volvo V60 importeren

Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar