Volvo XC90 importeren | Duits aanbod incl. BPM

Denkt u erover om een Volvo XC90 aan te schaffen? De aanschaf van een XC90 op de Duitse markt en vervolgens importeren kan een aantrekkelijk alternatief zijn. De prijzen van gebruikte XC90’s zijn in Duitsland immers flink lager. Bovendien is het aanbod aanmerkelijk groter dan in Nederland en zijn in Duitsland verkochte auto’s vaak beter uitgerust. Resultaat: u vindt sneller de auto die naar uw zin is en hoeft ook nog eens minder diep in de buidel te tasten. Das Import is dé specialist op het gebied van de import van auto’s uit Duitsland. Onze ervaring delen we graag met onze klanten. Zo ontwikkelden we een speciale zoekmodule, die u helpt om op de Duitse markt de door u gezochte XC90 te traceren. Waar u op de gebruikelijke Duitse autowebsites slechts de ‘kale’ aanschafprijs ziet, toont onze module u het bedrag dat u bij import, inclusief alle kosten, moet betalen. U zult met ons eens zijn dat deze totaalprijs een meer solide basis voor uw afweging is om eventueel een Volvo XC90 uit Duitsland te importeren.

591 Volvo XC90's uit Duitsland incl. BPM en import kosten

€ 47.631
€ 44.229
€ 42.995
€ 43.653
€ 102.630

3 must-read tips voor het importeren van een auto:

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:
€ 51.907
€ 88.628
€ 65.653
€ 57.457
€ 46.695

De Volvo XC90

Volvo levert zijn grootste SUV-model XC90 sinds 2002. De eerste generatie was direct succesvol, niet alleen in Europa, maar in het bijzonder ook in de Verenigde Staten. Met het oog op deze Amerkaanse markt liet Volvo door Yamaha een V8-motor ontwikkelen die tot 2011 in de XC90 leverbaar was.

De eerste generatie van de XC90 had een bijzonder lange looptijd en werd pas in 2014 afgelost door de tweede generatie. Van deze nieuwe XC90 verscheen, geheel volgens de huidige tijdgeest, ook een plug-in hybride versie.

Das Import helpt u met de import van uw Volvo XC90 uit Duitsland

Als u eenmaal hebt besloten dat u uw Volvo XC90 in Duitsland wilt aanschaffen, zal de eerste vervolgstap zijn: het zoeken van een geschikte auto. Dit kan op veel manieren. Voor de hand ligt het gebruik van de grote Duitse autosites, maar indien u kiest voor de zoekmodule van Das Import, kunt u profiteren van het grote voordeel dat hierin de uiteindelijke prijzen worden getoond, inclusief de kosten die de invoer in Nederland met zich meebrengen.

Wanneer u in Duitsland een auto koopt, is het belangrijk om te letten op de leeftijd en de kilometerstand van de auto. Hierop wordt namelijk de heffing van BPM en/of BTW gebaseerd. Meer hierover kunt u vinden op onze pagina Minimum leeftijd en kilometerstand voor BPM en BTW.

Das Import is u graag behulpzaam bij de aanschaf en import van uw Volvo XC90 in Duitsland. Wij kunnen u veel werk uit handen nemen en ervoor zorgen dat u niet te veel betaalt. Dat begint al bij het overzichtelijke stappenplan dat wij voor u hebben opgesteld. U vindt hierin alle noodzakelijke informatie voor alle fasen van het traject, vanaf de aanschaf, via het autotransport naar Nederland, tot de procedurele afhandeling bij de RDW en de douane. Het stappenplan vindt u op de pagina Auto import Duitsland - stappenplan.

Das Import heeft meer dan tien jaar ervaring met het importeren van auto’s uit Duitsland. Dankzij deze ervaring kennen wij als geen ander de mogelijkheden van de nogal complexe en grillige wetgeving op dit gebied. Bij ons profiteert u altijd van het gunstigste BPM-regime, wat u al snel vele honderden tot duizenden euro’s kan schelen. Dankzij dit voordeel verdient onze autoimportservice zich vrijwel altijd direct terug.

Wellicht ook interessant:

Volvo XC60 importeren

Volvo XC70 importeren

Volvo V70 importeren

Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar