Friday's Favourites Februari 2021

Iedere vrijdag ontdek jij de meest bijzondere, mooiste en snelste auto's die in onze showroom langskomen. In deze Friday's Favourites staan er weer vier auto's klaar waar je hart sneller van gaan kloppen...! Ben jij klaar om de:

  • Ferrari GTC4Lusso

  • Lamborghini Urus

  • Bentley Flying Spur

  • En de Porsche 911 Turbo S

te ontdekken? Lees dan even verder!

Friday's Favourites #1: Ferrari GTC4Lusso

Er is geen twijfel mogelijk: de Ferrari GTC4Lusso is een zeer speciale auto. Sinds juni 2016 kun je deze geweldige auto op de markt vinden. De auto heeft een benzinemotor en levert een maximum vermogen van 690 pk. van 0-100 km/u sprint hij in 3,4 seconden en voor je het weet heb je de top bereikt van 335 km/u. 

 

Mooie cijfers, maar hoe rijdt de GTC4Lusso? Laten we beginnen dat een Ferrari motor altijd speciaal is om mee te rijden. En waar de auto echt tot leven komt? Zodra je de GTC4Lusso door een snelle bocht heen stuurt. De auto voelt licht aan, terwijl hij comfortabel blijft rijden. 

 

De grootste concurrent van de GTC4Lusso? De Bentley Continental GT met 12 cilinders. En daar zien we dat de GTC4Lusso op de belangrijkste punten beter is. De GTC4Lusso is sneller, groter, ruimer en (via Das Import) ook goedkoper. 

 

Op de Ferrari GTC4Lusso kun jij tot wel € 34.018 besparen zodra je de auto importeert via Das Import. De Ferarri komt in dat geval van de dealer vandaan, en zal een grondige controle krijgen. Meer weten? Klik dan even op de link hieronder om jouw GTC4Lusso te vinden.

 

Klik HIER om jouw Ferrari GTC4Lusso te vinden >>> 

 

Friday's Favourites #2: Lamborghini Urus

De Lamborghini Urus is een van 's werelds snelste SUV's. Is het Lamborghini gelukt om het DNA van een supercar in een 2,2 ton wegende auto te stoppen? Zeker weten! Het is het product als je een team de vrijheid geeft om de meest bizarre supercar ter wereld te maken die ook kan fungeren als een grote vijfdeurs gezinsauto met een goede bodemvrijheid en off-road mogelijkheden. Het is een auto die op papier gevuld is met tegenstrijdigheden, maar verrukkelijk heeft uitgepakt!

 

Zodra je in de Lamborghini Urus stapt merk je dat de auto niet alleen gemaakt is om bloedsnel te zijn, maar ook praktisch kan zijn. Het infotainment systeem is van de hoogste klasse, en de gebruikte materialen voor het interieur zijn dat ook. Stap je uit, dan valt het extreme (maar mooie) karakter van de auto meteen op. Het is een bolide die de aandacht claimt. Anoniem over de snelweg rijden lukt niet in deze auto. 

 

De Lamborghini Urus is in Nederland moeilijk verkrijgbaar. Het loont om de Lamborghini Urus te importeren via Das Import. In Duitsland is er namelijk een meer aanbod. Zo is er een model uit 2018 beschikbaar. Deze Urus heeft 37.845 km gereden. Wil je nog iets meer besparen, en in een iets 'anoniemere' auto rijden? Dan loont het om eens te kijken naar de Audi RS Q8. Onderliggend bijna dezelfde auto. Weten wat er momenteel beschikbaar is? Dan kun je gebruik maken van de onderstaande link.

 

Klik HIER om jouw Lamborghini Urus te vinden >>> 

 

Friday's Favourites #3: Bentley Flying Spur

De Bentley Flying Spur is een prachtig model. Het is een Bentley waar je even de tijd voor moet nemen om alles tot je te laten komen. Hoe langer je naar de auto kijkt, hoe beter de kleine details opvallen van de schoonheid van deze auto. 

 

Waarom zou je de Bentley Flying Spur willen rijden? Het is een enorm dynamische auto om mee te rijden. Sportief en comfortabel gaan normaliter nooit samen, maar het is Bentley gelukt om dit voor elkaar te krijgen met de Flying Spur. Voor de sprint van 0 naar 100 km/u heeft de Flying Spur slechts 3,8 seconden nodig. Dit doet hij door gebruik te maken van de launch control. Als je vol gas door blijft rijden dan zit je zo op de topsnelheid van 333 km/u.

 

Maar een Bentley Flying Spur koop je niet (alleen) om sportief mee te rijden. Het is misschien wel de meest fascinerende 4-deurs limousine die Bentley heeft gemaakt. Het is een enorm slimme auto gevuld met luxe. Natuurlijk is de Duitse concurrentie moordend. Maar deze modellen zijn moeilijk van elkaar te onderscheiden. Het zijn auto's om een bestemming te bereiken, en niet om van de reis te genieten. Een auto die in de buurt komt van de Flying Spur? Dat is de Rolls-Royce Ghost.

 

Dit is een snelle, zelfverzekerde en een plezierige luxe auto om te rijden. De Flying Spur is knap en statig. Het is een grote stap voorwaarts ten opzichte van de Continental GT. Kijken we naar de markt dan kun je via Das Import behoorlijk besparen op de Bentley Flying Spur. Tot wel €113.050 op een V8 model uit 2018. Klik op de onderstaande link om het huidige aanbod te bekijken.

 

Klik HIER om jouw Bentley Flying Spur te vinden >>> 

 

Friday's Favourites #4: Porsche 911 Turbo S

Wie kent de Porsche 911 nou niet? Ieder jaar proberen de Duitsers het model verder te verfijnen: met succes. Dit is misschien wel de meest complete 911 Turbo S die er ooit is geweest. Dit model is de ultieme 911 die gebruikt kan worden voor dagelijks gebruik. Het instappen vergt misschien wat moeite vanwege de lage instap, maar het zicht rondom is ongeëvenaard. En de kofferruimte? Die is ook ruim. De achterbank is zelfs geschikt voor jonge tieners, en het interieur geeft je wat je nodig hebt (en alles zit op een logische plek). 

 

Hoe je met de Porsche rijdt is geheel aan jou. Met een draai aan een knop verander je de rijmodus, het uitlaatgeluid of de stijfheid van de schokdempers. En hoe snel is hij dan? Heel snel! Porsche zegt 0-100 km/u in 2,7 seconden.  Dat maakt de Porsche een geweldige concurrent voor de Audi R8 V10 of Mercedes-Benz AMG GT-R Pro. En misschien wel het meest interessante, deze 911 Turbo S is sneller dan een Taycan Turbo S.

 

Kun je ook besparen op de Porsche 911 Turbo S uit 2019? Bij Das Import is dat zeker mogelijk. In vergelijking met de Nederlandse dealer markt kun je al snel tot € 58.788 op jouw Porsche besparen. Benieuwd naar de beschikbaarheid? Dan kun je de onderstaande link gebruiken om jouw Porsche 911 Turbo S te vinden.

 

Klik HIER om jouw Porsche 911 Turbo S te vinden >>> 

Vorig bericht Volgend bericht

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.