Mr. Import - met al bijna 20 jaar ervaring, dé specialist voor al uw auto import vraagstukken!

Op zoek naar een auto import specialist? Zoek niet verder! Door klanten wordt hij wel meer dan eens Mr. Import of Mister Import genoemd. De oprichter van Das Import heeft al meer dan 20 jaar aan ervaringen met het invoeren van auto's. Das Import is hét adres voor alle uitdagingen op het gebied van autoimport. 

'Mr. Import' adviseert 

Het importeren van een auto kan een complexe aangelegenheid zijn. Iedere auto is weer anders en er zijn altijd andere zaken waar je op moet letten. ‘Mr. Import’ heeft het allemaal al een keer meegemaakt. In bijna 20 jaar tijd heeft hij al bijna 20.000 auto’s geïmporteerd via zijn bedrijf Das Import.

Bij het zoeken naar een autobedrijf in Nederland dat gespecialiseerd is in het importeren van auto's uit Duitsland kan je niet om Das Import heen. Das Import is marktleider voor het importeren van luxe auto's vanuit Duitsland naar Nederland.

“Vorig jaar hebben we meer dan 3.000 auto's uit Duitsland naar Nederland geïmporteerd en dat doen we al sinds 2003. Een jonge, luxe auto importeren uit Duitsland kan u een mooie besparing opleveren. Naast de goede prijzen in Duitsland zijn Duitse auto's doorgaans voorzien van veel meer opties dan Nederlandse auto's.

De service die Das Import biedt is transparant en full service. Met een simpel telefoontje en een paar muisklikken regelen wij alles. Van het kopen van de auto in Duitsland en het vervoeren naar Nederland, tot de RDW-registratie, kentekenplaten en alle belastingafdrachten. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.”

Zoekmodule met meer dan 200.000 import auto's

Das Import is toonaangevend in Nederland als het gaat om het importeren van auto's uit Duitsland. Op DasImport.nl kunt u zoeken in meer dan 200.000 import auto's van officiële Duitse merkdealers met ALL IN prijzen.

Start hieronder direct met zoeken! Of neem contact met ons op als u al een auto heeft of heeft gevonden die u naar Nederland wilt importeren.

'Mister Import': “Luister vooral niet naar ons. Lees de ervaringen en reviews van onze klanten”

Klanttevredenheid is topprioriteit bij Das Import. ‘Mr Import’: “Bekijk de klantbeoordelingen van ons autobedrijf. Natuurlijk denken we graag dat we het beste bedrijf van Nederland zijn als het gaat om het importeren van een auto uit Duitsland. Maar geloof ons niet op ons woord, luister naar onze klanten!” Bekijk alle beoordelingen van klanten op de pagina: Referenties, ervaringen en reviews van klanten.

Das Import is gevestigd in Zaandam maar de importauto's kunnen overal in Nederland afgeleverd worden. Van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Moordrecht, Haarlem, Den Bosch of Eindhoven tot Maastricht of Groningen.

Heeft u vragen? U kunt ons altijd bellen op telefoonnummer +31 (0)88 088 3777.

Vorig bericht Volgend bericht

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.