Top 5 betaalbare cabrio's - een cabrio voor elk budget

 Een cabrio rijden deze zomer? Wij zetten de betaalbare cabrio's voor u op een rijtje! 

Top 5 betaalbare cabrio's 

De lente is weer begonnen en na een aantal zonnige dagen merken wij bij Das Import dat iedereen uitkijkt naar de zomer, hoe merken wij dat? De aanvragen voor het aantal cabrio’s groeit de afgelopen weken gestaag. Dit is namelijk het uitgelezen moment voor de aankoop van een nieuwe cabrio! Vlak voor de zomer zijn de modellen nog gunstig geprijsd en is er nog voldoende aanbod. Hierbij onze top 5 betaalbare import cabrio’s.

1. Fiat 500c - vanaf 11.500,-

We trappen onze lijst af met een echte klassieker, de Fiat 500c waarbij de C natuurlijk Cabrio aanduidt. Deze klassieker heeft zijn succes bewezen en is niet meer weg te slaan uit het straatbeeld. Een van de voordelen van deze Italiaanse allrounder is dat zij in de winter gewoon kan blijven rijden. Dit heeft zij vooral te danken aan het mooie dak systeem.

Aanbod Fiat 500C cabrio 

 2. Volkswagen Golf - vanaf 14.000,-

Het is niet voor niets dat de Volkswagen Golf nummer 3 is in de lijst van best verkochte auto’s ooit. Mooi design, fijne rijkwaliteiten en een schappelijke prijs zorgen ervoor dat de Volkswagen Golf nog altijd razend populair is. Dit is voor de cabrio versie van de verkoophit niet anders. Voor om en nabij de €14.000 euro heeft u al een handgeschakelde versie van 2012 met minder dan 100.000 kilometer op de teller. Heeft u liever een jonger model en wilt u zich niet bezig te hoeven houden met schakelen terwijl u lekker met uw hoofd in het middag zonnetje zit? Op dit moment zijn de Automatische versies van 2016 tot 80.000 kilometer ook zeker nog binnen de 20.000 euro te vinden.

Aanbod Volkswagen Golf cabrio 

3. Mini Cabrio - vanaf 19.000,- 

De MINI cabrio is schaars, zeker in deze prijsklasse. Dat heeft simpelweg te maken met het feit dat de MINI waardevast is. Dit heeft weer te maken met het feit dat de klantenschare van MINI de auto graag in hun bezit houdt. De van Engelse oorsprong autobouwer is sinds de overname door BMW alleen maar populairder geworden en door inmenging van de Duitse techneuten ook nog eens super betrouwbaar. Vanaf 19.000 euro staan er enkele modellen te koop vanaf 2016 tot rond de 60.000 kilometer. Bent u meer op zoek naar iets spannender dan 102PK versie? Voor hetzelfde geld staat er ook een John Cooper Works versie met maar liefst 211PK! Wilt u binnen de €20.000,- zult u wel concessies moeten doen voor een sportiever model, deze is namelijk van 2013 met 80.000km.

Aanbod Mini Cabrio 

4. Mazda MX5 - vanaf 25.000,- 

Bent u op zoek naar een auto om op zondag in te toeren, met een sportief rijgevoel voor een schappelijke prijs? Grote kans dat u de Mazda MX-5 al vaker tegen gekomen bent. Een fijne stijlvolle auto waarin u best gezien kunt worden, welke overigens ook nog vaak genoeg op circuitdagen te vinden zijn! Kortom een fijne allrounder voor het weekend. Zijn er dan ook nadelen? Naar de sportclub met uw kinderen en een sporttas, is niet ideaal. Maar laten we eerlijk zijn, daar koopt u deze auto ook niet voor. Vanaf 25.000 euro kunt u een mooi model vinden vanaf 2016 tot zo’n 70.000 kilometer. Bent u toch van plan af en toe Zandvoort te verkennen? Dan is de 184 PK tellende Sportline beschikbaar vanaf ongeveer €32.000 al te vinden.

Aanbod Mazda MX5 

5. BMW 230i - vanaf 29.000,- 

Als de Mazda MX-5 toch niet sportief genoeg is dan is de BMW 2 serie voor u een goed alternatief. Reeds beschikbaar vanaf ongeveer €24.000,- kunt u de BMW in meerdere prijscategorieën aankopen maar als u op zoek bent naar een auto waarin u net even meer plezier kunt hebben dan is de 230i voor u de juiste auto. De 252 PK op de achterwielen zorgt ervoor dat u in stijl op uw bestemming kunt aankomen, maar deze ook zeker in stijl wederom kunt verlaten. Vanaf ongeveer €29.000,- is er op Das Import al een model te vinden van 2016 met 60.000km. De prijzen lopen daarna echter snel op! En deze auto’s zullen voorlopig niet goedkoper worden.

Aanbod BMW 2 serie 

 

Vorig bericht Volgend bericht

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.