Welke auto's importeren wij het meest uit Duitsland in maart 2021?

Iedere maand kun jij hier de populairste auto's van dit moment vinden. In dit artikel ontdek jij waarom de Mercedes-Benz, Audi, Volkswagen en Porsche bij de top horen qua import auto's. Want wist je dat een nieuwe auto misschien wel een van de slechtste investeringen is die je kunt doen? Je kunt al snel duizenden euro's besparen via de occassionmarkt in Duitsland. Je vindt niet alleen de beste auto's, maar je kunt ook nieuwe auto's voordelig importeren. Reden genoeg om te kijken welke vier modellen deze maand vaak bij ons langskomen.  

 

Populaire import auto #1: Mercedes-Benz E-Klasse Estate (2017)

 

We hebben vorige maand de Mercedes-Benz E-Klasse Estate al vergeleken tegen de BMW 5-serie touring. Maar de E-Klasse blijft razend populair. Het is een geweldige import auto uit Duitsland uit het hogere middensegment. De E-klasse is wederom groter en ruimer dan het vorige model. Het is een evolutie in plaats van een revolutie: en dat is fijn. Het zijn de puntjes op de i die dit model weer net even beter maakt dan de concurrentie.

 

De E-Klasse Estate van Mercedes-Benz is overal netjes afgewerkt, en er is gebruik gemaakt van kwalitatief hoge materialen. Door deze verfijning is het niet alleen een genot om in te rijden, maar ook om te zien. De combinatie van rijgedrag en toonaangevende technologische ontwikkelingen maakt het mogelijk om bij de top te horen.

 

De Mercedes-Benz E-Klasse Estate uit 2017 is via Das Import al beschikbaar vanaf € 26.139. Een soortgelijke Mercedes-Benz E-Klasse Estate kun je bij de Nederlandse dealers vinden vanaf € 29.990. Wat opmerkelijker is dat de Nederlandse Mercedes-Benz 197.000 km heeft gereden, ten opzichte van 92.900 bij de import auto via Das Import. Je bespaart dus niet alleen kilometers, maar ook € 3851.

 

Klik op deze link om jouw Mercedes-Benz E220D te vinden >>>

 

Audi e-tron Sportback (2020)

Is het ook mogelijk om elektrische auto's te importeren uit Duitsland? Jazeker! Een elektrische auto die wij vaak voorbij zien komen is de Audi e-tron Sportback. Volgens internationale media was een minpunt dat de auto er niet uit ziet als een elektrische auto. Maar in onze ogen is dit juist een van de krachten van de Audi e-tron. Het is een verfijnde auto, die gevuld is met technologische voorsprong die je van Audi kunt verwachten.

 

De e-tron Sportback is stil, heel stil. En wat is het een genot om mee te rijden! De auto rijdt soepel. En dat is knap, helemaal als je weet dat de Audi met 2.370 kg geen lichte auto is. Dit is 300 kg zwaarder dan een Jaguar I-PACE! Gelukkig is de e-tron Sportback ook nog snel. Het basismodel schiet van 0-100 km/u in slechts 6,8 seconden. Voor je er erg in hebt heb je de top bereikt van 190 km/u. En dat is indrukwekkend voor een elektrische SUV!

 

Hoe ziet de Audi e-tron Sportback er aan de binnenkant uit? Dat is moeilijk te omschrijven. Het voelt aan alsof je een Audi Q7 uit het jaar 2030 instapt. Bijna alle fysieke knoppen zijn vervangen voor touchscreens. Hier moet je enigszins aan wennen. Want waar Tesla bijvoorbeeld maar 1 groot touchscreen gebruikt, vind je in de Audi e-tron Sportback er drie. Mocht je de optionele camera zijspiegels nemen dan zijn er zelfs vijf. Gelukkig zit alles op een logische plek en voelt het intuïtief aan.

 

Is zo'n futuristische Audi prijzig? Dat valt te overzien. Het instapmodel van de Audi e-tron Sportback heeft in Nederland een nieuwprijs vanaf € 74.074. Hier krijg je een auto voor die uit de toekomst had kunnen komen. Rijk uitgerust en gevuld met de technologie van morgen. Maar wist je dat je flink kunt besparen op een e-tron Sportback die gevuld is met nog meer leuke opties? Dan loont het om eens op onze website te kijken. Via Das Import kun je al (in vergelijking met de Nederlandse markt) snel € 20.000 besparen. 

 

Klik op deze link om jouw Audi e-tron Sportback te vinden >>>

 

Porsche Cayenne importeren uit Duitsland (2020)

De Porsche Cayenne is ook in maart 2021 een auto die we vaak importeren uit Duitsland. De Cayenne is misschien wel de grootste SUV van Porsche, maar langzaam is hij zeker niet. Vanuit onze community kregen wij veel vragen over deze auto. Daarom hebben we hem onlangs vergeleken met de Porsche Macan gezet. Maar we willen deze geweldige Porsche toch nog eens in het zonnetje zetten: want het is een prachtige wagen!

 

Wist je dat de Porsche Cayenne prima de sport SUV van het jaar zou kunnen zijn? Het is bijna de perfecte combinatie tussen luxe en sportief rijgedrag. Door de 8-traps automaat kun je zowel sportief rijden, maar ook heerlijk cruisen over de Nederlandse snelweg. Je hebt genoeg ruimte om met het hele gezin op vakantie te gaan. Maar de Porsche Cayenne nodigt ook uit om die 80-weg net even iets sportiever te nemen dan je gewoonlijk zou doen.

 

De nieuwprijs van de Porsche Cayenne begint ongeveer bij de € 130.000. Maar als je er een paar opties bij wilt kom je al snel op de twee ton. Via Das Import kun je gelukkig veel besparen door de Porsche Cayenne uit Duitsland te importeren. Je bespaart niet alleen veel geld: je kunt de Cayenne ook rijker uitgerust vinden tegen een lagere prijs! Neem bijvoorbeeld een Porsche Cayenne uit 2020 met slechts 9.000 km op de teller. Deze kun je al importeren vanaf iets meer dan €100.000!

 

Klik op deze link om jouw Cayenne te vinden >>>

 

Volkswagen T-Roc Cabrio importeren uit Duitsland (2020)

De lente staat weer voor de deur, en hoe fijn zou het zijn om de lentezon op je gezicht te voelen terwijl je de wind door je haar voelt waaien? Een cabrio zie je niet vaak op de Nederlandse wegen. Maar als je toch voor een cabrio gaat dan wil je wel een unieke auto hebben, toch? Volkswagen maakt dit mogelijk. En we moeten zeggen: het is ze gelukt om het wauw effect te creëren! De T-Roc Cabrio valt op! Helemaal in het stoere blauw zoals je kunt zien op deze foto.


De T-Roc is een kleine maar stoere crossover van Volkswagen. Nieuw is de auto prijzig, en dat verklaart misschien ook wel (mede door zijn looks) waarom men deze auto graag wilt importeren uit Duitsland. In vergelijking met andere SUV's blinkt de T-Roc er met name uit vanwege zijn design, de technologie, leuk om in te rijden en zelfs beschikbaar als 4x4 versie. Het is een crossover die de markt wilde hebben voor mensen die niet de ruimte nodig hadden voor een heel gezin. Het is een auto die gemaakt is voor mensen die van auto's houden. De T-Roc heeft genoeg pit om makkelijk met het verkeer mee te kunnen gaan. Hij voelt dynamisch aan, en zeker niet alsof je in een zware SUV zit. En net als met een Volkswagen Golf voelt het vertrouwd aan. Alles zit waar het hoort te zitten, en zo voelt de auto ook.

 

De Volkswagen T-Roc cabrio kun je in de Nederlandse showroom vinden vanaf €36.960. Wil je de T-Roc cabrio importeren uit Duitsland, dan kun je € 7.600 besparen op een model uit 2020 met slechts 7.530 km op de teller. Deze versie heeft ook nog eens een paar extra opties die je niet op het basis model kunt vinden. Je besparing loopt hierdoor al snel op naar de € 10.000! Benieuwd of jouw Volkswagen T-Roc (met of zonder dak) te importeren is uit Duitsland? Klik dan op de onderstaande link.

 

Klik op deze link om jouw Volkswagen T-Roc te vinden >>>

Vorig bericht Volgend bericht

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.