Jahreswagen of Werkdienstwagen importeren uit Duitsland

Jahreswagen of Werkdienstwagen importeren

In samenwerking met onze gespecialiseerde Duitse partners stellen wij u in de gelegenheid om een auto te importeren uit Duitsland die kortstondig als dienstauto van de fabriek gefungeerd heeft.

De zogenaamde Werkdienstwagens of Jahreswagens komen direct van de fabriek en zijn kort gereden door een medewerker van het desbetreffende automerk. Hierbij te denken aan bijvoorbeeld directieleden en managers. Met een fabrieksoccasion heeft u een hoogwaardige en bijna nieuwe auto tegen een zeer aantrekkelijke prijs die zal voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Afhankelijk van het merk zijn deze auto’s in de regel tussen de 6 en 18 maanden oud en worden met zeer lage kilometerstanden te koop gezet. Dergelijke occasions zijn in Nederland schaars. In Duitsland zijn ze er in overvloed, onder andere bedoeld voor de export. Een slimme keus dus wanneer u een auto invoeren uit Duitsland overweegt.

Enkele voordelen van het importeren van een Duitse fabrieksoccasion voor u op een rij:

  • Meer zekerheid, meer kwaliteit, meer garantie
  • Zeer lage kilometerstanden
  • Tussen de zes en 18 maanden oud (de leeftijdscategorie waar doorgaans het meeste voordeel ligt bij het importeren van een auto uit Duitsland)
  • Extra strenge richtlijnen voor optische en technische keuring
  • Auto uitsluitend en direct van een medewerker van de fabriek geweest
  • Altijd uit eerste hand
  • Extra Europese garantiemogelijkheden
  • Altijd zeer compleet uitgerust

Onder Duitse autosites vindt u een aantal links naar websites met aanbod van Duitse fabrieksoccasions.

Audi fabrieksoccasion uit Duitsland met officieel import certificaat van PON

Wij kunnen een Audi fabrieksoccasion leveren met een officieel importcertificaat van Pon’s Automobielhandel. Dit overdraagbare certificaat geeft maximale zekerheid over belangrijke factoren als de herkomst, de kilometerstand en de onderhoudshistorie van de desbetreffende auto. Bovendien geeft het ook recht op alle services en privileges die voor nieuwe Audi’s gelden zoals het vervangend vervoer concept en coulanceregelingen. Mocht u eventueel een interessante fabriekoccasion vinden dan maken wij daar graag een aanbieding voor. Het fabrieksaanbod kunt u vinden via de Duitse Audi-site (selecteert u bij ‘Anbieter’ AUDI AG).

Wellicht ook interessant:

BPM berekening

Auto invoeren RDW / Douane

Transport en aankoopafwikkeling

Wat kost een auto importeren uit Duitsland in totaal?

Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar