Kia Occasions

1.737 Kia occasions direct leverbaar.

Kia modellen

Kia-occasions kopen

Kia-occasions zijn een waardevol alternatief voor iedereen die in een mooie Kia wil rijden tegen gereduceerde kosten. Op de website van Das Import kunt u met eigen ogen zien dat er een groot aantal Kia-occasions beschikbaar is. Auto’s die zonder uitzondering afkomstig zijn van erkende merkdealers. De voordelen van deze vertrouwde afkomst zijn voor u als koper niet te overschatten.

Op onze website kunt u een groot aanbod van alle courante Kia-modellen aantreffen. Veel van deze auto’s zijn werkelijk niet van nieuw te onderscheiden, maar toch zijn de prijzen veel lager dan van vergelijkbare fabrieksnieuwe exemplaren. Dankzij de uitgebreide functionaliteit van onze zoekmachine, is het vinden van een geschikte Kia kinderspel. Wat zakendoen met Das Import extra interessant maakt, is onze grote ervaring met de aankoop en import van jonge occasions in het buitenland. Dankzij deze ervaring kunt u snel en tegen verrassend lage kosten in een mooie Kia-occasion rijden.

Populaire tweedehands Kia-modellen

Heet Koreaanse automerk Kia heeft zich in relatief korte tijd ontwikkeld tot een heuse marktleider in verschillende segmenten van de automarkt. Het Kia-programma van nu biedt dan ook ontegenzeggelijk veel keuze in aantrekkelijke auto’s met moderne techniek. Hybrides en EV’s zijn in verschillende modellijnen vertegenwoordigd. Het modellenscala biedt u de onderstaande mogelijkheden.

Stads- en gezinsauto’s

Op het gebied van compacte auto’s biedt Kia de Picanto en de veelzijdige Stonic.

Zakenauto’s

Het modellenaanbod in het middenklassesegment is bij Kia behoorlijk gevarieerd, met onder meer de Ceed, inclusief de hiervan afgeleide XCeed en Proceed, alsmede de praktische Niro.

SUV’s

Ook op de SUV-markt blaast Kia een aardig partijtje mee. U hebt hier keuze uit de Sportage en de Sorento.

EV’s

Het modellenscala van Kia kent niet alleen een elektrische uitvoering van de Niro, maar ook twee afzonderlijke modellen die uitsluitend met elektrische aandrijving te verkrijgen zijn: de EV6 en EV9.

De aankoop van een Kia-occasion

Wanneer u een Kia-occasion via Das Import aanschaft, profiteert u van een aantal belangrijke voordelen. Dat begint al bij het eerder genoemde grote maar toch overzichtelijke  aanbod op onze website, waarin u snel de auto van uw wensen kunt vinden.

Minstens zo zwaarwegend is echter het gegeven dat Das Import u de beste service kan bieden bij de aankoop en import van uw Kia-occasion. Dankzij meer dan twintig jaar ervaring maken wij waar wat anderen slechts beloven. Of u nu uitsluitend ondersteuning wenst bij de administratieve afhandeling van uw nieuwe auto, of daarentegen juist belangstelling hebt voor een totaalpakket; bij Das Import mag u altijd rekenen op een efficiënte en transparante aanpak tegen een scherpe prijs

Financiële aspecten van de aankoop van een Kia-occasion

Wanneer u als onze klant een Kia-occasion aanschaft, is dat op verschillende manieren financieel aantrekkelijk. Als koper van een tweedehands Kia uit het buitenland, profiteert u in de eerste plaats van het grote aanbod en het aanzienlijke prijsverschil dat bestaat ten opzichte van de Nederlandse markt. Maar u bespaart ook tijd en geld door onze gestructureerde en heldere aanpak van het vervolgtraject, waardoor alle bijkomende kosten, voor zaken als transport, de RDW-leges, de recyclingbijdrage, de tenaamstelling en de BPM-aangifte, onder controle blijven.

Bij Das Import kunt u kiezen uit verschillende importpakketten: Basis, Premium en Premium+. Het Basis-pakket omvat de volledige administratieve afhandeling van de invoer van uw auto in Nederland. Wanneer u liever ook de aankoop en het transport aan onze deskundigheid overlaat, kunt u kiezen voor ons populaire Premium-pakket. Hiermee wordt u ook op dit gebied volledig ontzorgd. Als er bij u behoefte bestaat aan aanvullende diensten, zoals versneld transport en een extra intensieve check bij aankomst van uw Kia in Nederland, is het Premium+-pakket mogelijk de beste keuze.

Das Import biedt uitgelezen deskundigheid bij de import van een Kia

Het succes van Das Import is niet van vandaag of gisteren. Al meer dan twintig jaar zijn wij klanten van dienst bij de snelle, voordelige en zorgeloze import van jonge gebruikte auto’s. Wij werken niet alleen snel, goed en voordelig, maar hebben ook transparantie en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Wie een Kia-occasion zoekt en daarbij geen onnodig risico wil lopen, maar ook niet te veel wil betalen, is bij Das Import aan het juiste adres. Basis, Premium of Premium+; welke service u ook kiest, wij doen wat u van ons mag verwachten.

 

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.