Land Rover Range Rover Evoque Occasion Kopen

456 Land Rover Range Rover Evoque occasions direct leverbaar.

Range Rover Evoque occasion

Met de Range Rover Evoque haalt u een zeer exclusieve compacte crossover SUV in huis, maar daar staat een hoge aanschafprijs tegenover. Een Range Rover Evoque occasion is betaalbaarder en levert u hetzelfde rijplezier.

Vertrouw op Das Import als u zonder zorgen een zo goed als nieuwe Evoque met korting wilt aanschaffen. Onze dienstverlening wordt door een nog steeds groeiende groep tevreden klanten geroemd.

De prijs van een Range Rover Evoque occasion

In zijn klasse is de Evoque zeker niet een uitgesproken koopje. Range Rover heeft een grote schare trouwe aanhangers die graag in een zich onderscheidende auto rijden.

De nieuwprijs van de goedkoopste Evoque bedroeg in 2014 € 55.000. Maar het omvangrijke leveringsprogramma bood ook prijziger uitvoeringen. Voor de duurste Evoque Coupé 2.2 Sd4 4WD Autobiography moest zonder opties een bedrag van € 77.500 worden neergeteld.

Toen u in 2020 een fabrieksnieuwe Evoque had willen aanschaffen, vergde dat over de gehele linie vaak nog hogere bedragen. Maar inmiddels was er ook een minder zwaar belaste plug-in hybride versie. De nieuwprijs voor de goedkoopste hybride Evoque bedroeg destijds € 54.815. Aan de top van de modelreeks stond de € 98.155 kostende P300 AWD R-Dynamic HSE.

 

De huidige reeks van de Evoque is bescheidener van grootte en bood aan het begin van 2024 uitvoeringen voor prijzen die uiteenliepen van € 62.975 tot € 121.686.

Winkelen op de website van Das Import vraagt minder van uw portemonnee. U kunt er prachtige Evoques vinden voor bedragen vanaf circa € 25.000. In de regel betreft het jonge tot zeer jonge auto’s met veel extra’s. Dat laatste maakt de aanbieding vaak nog een stuk aantrekkelijker dan die op het eerste gezicht lijkt.

Hybride opties bij de Range Rover Evoque

Vanaf 2020 leverde Land Rover de Evoque naar keuze ook met een hybride (benzine-elektrische) aandrijving. Deze uitvoeringen bieden vanzelfsprekend een aanzienlijk grotere brandstofeconomie.

De elektrische actieradius van een Range Rover Evoque

De huidige Evoque PHEV manifesteert zich zonder meer volwaardige duurzaamheid. Het is mogelijk om geheel elektrisch tot 61 kilometer af te leggen.

Carrosserieversies van de Range Rover Evoque

Door de jaren heen is de Evoque in verschillende varianten te koop geweest. Van de eerste serie waren een drie- en vijfdeurs hatchback en een tweedeurs cabriolet beschikbaar. Van de huidige, tweede generatie is uitsluitend een vijfdeursversie.

Modelontwikkeling van de Range Rover Evoque

De Range Rover Evoque deed in 2011 zijn intrede. De auto werd aangeboden met voor- en vierwielaandrijving en de koper kon uit verschillende diesel- en benzinemotoren kiezen. De Evoque werd door de pers en het publiek goed ontvangen en verkocht direct prima. In 2013 onderging de Evoque een facelift. 

In 2018 volgde de tweede generatie. De vormgeving van deze versie leek meer op de eerder geïntroduceerde Velar. De Evoque zag er hierdoor sierlijker en gestroomlijnd uit. Deze tweede generatie werd in 2023 gefacelift, waarbij de plug-in hybrides steeds prominenter in het modellengamma vertegenwoordigd werden.

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een Evoque occasion?

De Range Rover Evoque is geen voordelige auto en daar mag vanzelfsprekend een goede kwaliteit tegenover staan. Maar verwaarloosde exemplaren kunnen onvoorziene kosten met zich meebrengen. Let bij de aanschaf van een gebruikte Evoque goed op de onderstaande aandachtspunten.

Elektrische problemen

Het is bij een Evoque niet uitgesloten dat een van de vele elektrische snufjes een storing vertoont.

Versnellingsbak

Defecten aan de versnellingsbak komen relatief vaak voor.

Vliegwielslijtage

De stop- en starttechnologie veroorzaakt verhoogde slijtage van het vliegwiel. Een trilling in het koppelingspedaal kan hiervoor een aanwijzing zijn.

Brandstoflekkage

Voor problemen met lekkende brandstof in de motorruimte is een terugroepactie geweest. Check of deze is uitgevoerd.

Vertrouwd kopen van een range Rover Evoque

Wanneer u zich aangesproken voelt door de specifieke stijl van de Range Rover Evoque en op de aanschaf van zo’n auto wilt besparen, kan de aanschaf van een Evoque als occasion de meest passende oplossing zijn. Maar een willekeurige Evoque kopen biedt vermoedelijk niet de zekerheid die u wenst,

Wanneer u bij de selectie van uw Evoque vertrouwt op de zorg waarmee Das Import het aanschaftraject van uw occasion omringt, levert dit wél de uitgangspositie op waarbij u zonder onnodig risico een mooi exemplaar kunt kiezen. Alle auto’s op onze website komen van erkende Duitse merkdealers. Zij leveren topkwaliteit en daarbovenop ook nog eens de beste garanties.

Wist u trouwens dat het mogelijk is om de door u geselecteerde Range Rover Evoque te laten onderwerpen aan een onafhankelijke aankoopkeuring? Wanneer u kiest voor ons Premium- of Premiun+-pakket, kunt u optioneel een dergelijke keuring bij bestellen.

Ook als u eenmaal uw keuze op een mooie Evoque hebt laten vallen, biedt Das Import ook op maat gesneden oplossingen voor het vervolgtraject. Wij hebben als enige op de markt meer dan twintig jaar ervaring en een track record dat inmiddels al meer dan twintigduizend geïmporteerde auto’s omvat. Wij kopen uw Evoque aan, transporteren hem naar Nederland en verzorgen alle papierwinkel en overige rompslomp die met de import van een auto samenhangen. U hoeft zelf nergens meer naar om te kijken. 


Kies voor Das Import en realiseer snel en voordelig de import van uw zo goed als nieuwe Range Rover Evoque.

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.