Friday's Favourites Januari 2021

Iedere vrijdag ontdek jij de meest bijzondere, mooiste en snelste auto's die in onze showroom langskomen. Stuk voor stuk auto's waar je hart sneller van gaan kloppen...! Ben jij klaar om de:

  • BMW X7 M50D
  • Porsche Taycan 4S
  • Ferrari 488
  • Audi S7

te ontdekken? Lees dan even verder!

 

Friday's Favourites #1: BMW X7 M50D

 

Is het nodig om van 0-100 in 5,4 seconden te gaan in een auto die bijna 2,5 ton weegt?

 

Nee zeker niet....maar leuk is het wel! De heren van BMW M hebben de X7 onder handen genomen. En wat worden wij hier vrolijk van!

 

Als jij de ambitie hebt om een keer met 7 man over de Nürburgring een rondje te rijden, dan is deze auto een geweldige keuze. Wist je dat je dan net zo snel bent als een oude BMW V8 E90 M3? Kun je met z'n allen even naar hem (of haar) zwaaien als jullie voorbij racen!

 

De X7 M50D heeft een stoerder karakter ten opzichte van de 'gewone' X7. Waarom zeggen wij 'gewoon'? De X7 is van nature alles behalve gewoon. Een geweldige SUV waar mensen even naar moeten kijken, want wie weet zit er wel een president of koning in zo'n grote bak!

 

De X7 M50D is bij de dealer te vinden vanaf €160.000. Maar via Das Import heb je al een X7 M50D met slechts 12.800 km op de teller voor €112.229. De X7 is 20 maanden oud en daarmee bespaar je al €39.770. 

 

Klik hier om jouw BMW X7 M50D te vinden >>>

 

Friday's Favourites #2: Porsche Taycan 4S

 

Een nieuwe Porsche zonder turbo, gaat alles wel goed? Gelukkig wel, want dit is misschien wel de meest inventieve Porsche ooit gemaakt.

 

De gewone 4S heeft namelijk een 79kWh batterij, en je raad het al hij rijd dus niet op benzine. Kan hij dan wel opboksen tegen de benzineslurpers? Je koopt immers een Porsche om wat vlotter te rijden. En het antwoord is JA!

Hoe zou jij het vinden om van 0-100 km/u in slechts 4 seconden te gaan? En mede door de 4-wiel aandrijving, en een laag zwaartepunt weet de Porsche Taycan 4S ook nog eens de kracht van de motoren prima te verplaatsen naar het asfalt.Het is een genot om in te rijden!

 

De Porsche Taycan 4S is bijna even zwaar als de Cayenne. Hij rijd bijna hetzelfde als een 911 (alleen zonder dat iconische geluid), en je zit ook nog eens in een heerlijke 'low to the ground' sport positie. Wij kunnen met zekerheid stellen dat de Taycan 4S heerlijk rijdt. Stug (zoals een sportauto moet zijn) maar comfortabel genoeg om over de Nederlandse snelwegen te cruisen.

 

Minpunten? Die zijn er ook. Al is het wel te overzien. Achterin is er namelijk wel minder plek. Verwacht dus niet dat je passagiers de ruimte hebben van een Tesla model 3, maar daar koop je deze Porsche natuurlijk ook niet voor.

 

In Nederland vind je een tweedehands Porsche Taycan 4S voor ongeveer €145.000 met 2300 km op de teller. Heb jij het lef om iets verder te kijken, dan kun je een dealer geimporteerde Taycan 4S al vinden vanaf €100.434 met 12.000 km op de teller. Wat kun je dan voor €45.000 'erbij' kopen? Bijvoorbeeld een Porsche Macan, voor het geval je toch medepassagiers moet meenemen, of dat je die jaarlijkse wintersport trip gaat maken. 

 

Klik op deze link om jouw Porsche Taycan 4S te vinden >>>

 

Friday's Favourites #3: Ferrari 488 Spider

In 1987 zagen we de eerste supersportwagen van Ferrari met een middenmotor: de Ferrari F40. En menigeen (inclusief ikzelf) had deze iconische auto als poster hangen op zijn kamer. En nu, jaren later introduceerde Ferrari de tweede Ferrari met een middenmotor: de Ferarri 488 Spider.

 

De Ferarri 488 Spider is de opvolger van de Ferrari 458. In september 2015 werd de open variant (de Spider) onthult, en laten we eerlijk zijn: wat een geweldige auto is dit! Ongelofelijke performance en wegligging, gecombineerd met een robuuste bouwkwaliteit.

 

De 488 heeft een dak, welke je binnen 14 seconden kunt verwijderen. Het paneel weegt slechts 25kg. Maakt dit gewichtsverlies uit? Eigenlijk niet (ik deelde dit meer dat het niet zo zwaar is om te tillen). De Ferrari heeft namelijk een 3.9 liter twin-turbocharged V8 die 661 steigerende paarden produceert zodra jij het gaspedaal intrapt.  

 

Vaak lees je at de 0-100 tijd is, dat mag je voor nu even vergeten. Een Volkswagen Golf doet er bijvoorbeeld ongeveer 8,5 seconden over. De Ferrari 488 Spider gaat in 8,5 seconden van 0 naar.... 200 km/u!

 

Met zoveel kracht heb je ook een goede wegligging nodig, en daar hebben ze bij Ferrari ook aan gedacht. Slimme hulpsystemen, en magnetische dempers houden je zo goed op de weg dat jij je voelt als Charles Leclerc die over een bochterige 80 weg rijdt.

 

De Ferrari 488 spider is een geweldige auto, en vaak zijn geweldige auto's ook prijzig. Ook in dit geval is dat waar, maar er is hoop. Kijk je op de Nederlandse markt dan mag je €229.000 betalen voor een 488 Spider met 50.000 km op de teller. Bij Das Import heb je al een 488 Spider voor €210.000 en die heeft ook nog eens minder kilometers gereden, namelijk 27.200!

 

Klik op deze link om jouw Ferrari 488 Spider te vinden >>>

 

Friday's Favourites #4: Audi S7

 

 

De Audi S7 is (net zoals de RS7) een van de beste snelste Audi's van dit moment. De Audi S7 positioneert zich als een upper-class limousine met een sportief tintje. 

 

Laten we wat cijfers delen: 0-100 km/u in minder dan 4,7 seconden is echt geen slechte sprint. Ondersteund door een 7-traps automaat met dubbele koppeling en 420 pk een maximale koppel van 550Nm.  Deze  S7 ademt emotie, en dat zien we terug!

 

De Audi heeft elegante lijnen en onder de motorkap zitten de echte oerkrachten verscholen. Maar wat deze Audi echt bijzonder maakt zijn de innovatieve technologieën gecombineerd met feilloze dynamiek. En laten we eerlijk zijn, die rode remschijven zien er gewoon prachtig uit op het exemplaar in onze showroom!

 

Met de S7 ontvlucht jij het alledaagse, terwijl je gewoon jezelf kunt blijven. Het heeft de speelsheid van een kleine lichte auto, de snelheid van een sportwagen verpakt in een volwassen uitstraling. Een auto die misschien niet opvalt, maar waar jij je wel uniek in voelt. Een auto die het vermogen heeft om te presteren, maar ook waar je tot rust komt zodra je in de file staat.

 

De Audi S7 staat bij ons al te koop vanaf €43.452 met slechts 70.000 km op de teller. In Nederland is een vergelijkbaar exemplaar beschikbaar voor €59.950. Onderaan de streep bespaar je dus al €16.498 door jouw Audi S7 bij Das Import te kopen.

 

Klik op deze link om jouw Audi S7 te vinden >>>

 

Op zoek naar jouw favourite?

 

Een auto importeren is misschien een beetje spannend. Maar de eerste stap is om eens te kijken of jouw auto überhaupt beschikbaar is. Stap twee is genieten van hoeveel geld je kunt besparen. En als laatste? Genieten van onze excellente service. Twijfel je (of zie je door de bomen het bos niet)? Neem dan gerust even contact met ons op: wij staan voor je klaar!

 

Vorige Volgende
Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar