Audi A6 importeren

Geïnteresseerd in de aanschaf van een Audi A6 Limousine of Avant? Het importeren van een Audi A6 uit Duitsland kan aantrekkelijk zijn. Aanschaf van een auto in Duitsland heeft enkele opvallende voordelen. Het eerste voordeel is financieel van aard; de prijzen van auto’s liggen in Duitsland in de regel lager. Daarnaast is de het aanbod vele malen groter dan in ons eigen land. Hierdoor is het eenvoudiger om snel de Audi A6 van uw dromen te kunnen vinden. Das Import is graag uw partner bij het importeren van uw Audi A6 uit Duitsland. Das Import heeft een speciale zoekmodule ontwikkeld die u in staat stelt een groot aanbod van Duitse exemplaren van de Audi A6 te kunnen vergelijken. De module is zó ontwikkeld dat u direct de uiteindelijke prijs te zien krijgt, inclusief alle bijkomende kosten die van toepassing zijn op het kopen van een auto in Duitsland, zoals BPM en import. Dit is een groot verschil met het zoeken op Duitse autowebsites, waarop u van deze informatie verstoken blijft. Met onze zoekmodule zijn verrassingen verleden tijd: u ziet direct wat uw auto gaat kosten. Dit is belangrijke informatie bij het maken van de afweging of het al importeren van een Audi A6 uit Duitsland voor u interessant kan zijn.

2.621 Duitse Audi A6's incl. BPM en kosten importeren

De Audi A6

De Audi A6 is al jarenlang een populaire auto in de hogere klasse, oftewel het zogeheten E-segment. De auto is populair als Limousine, maar ook als Avant (stationwagen) vindt hij veel aftrek. In het programma van Audi staat de A6 direct boven de A4. De eerste generatie Audi A6 (C4) verscheen in 1994 op de markt en volgde de toenmalige Audi 100 op. Feitelijk was deze eerste generatie niet heel veel meer dan een opgewarmde versie van diezelfde Audi 100. In 1997 verscheen de tweede generatie A6 (C5), die wél met recht een geheel nieuw model mocht worden genoemd. Audi ontwikkelde voor de A6 verschillende varianten, zoals de sportieve S6 en RS6 en de vierwielaangedreven Allroad Quattro. De derde generatie van de A6 (C6) kroop in 2004 uit het ei. Ook deze serie kende weer S6- en Allroad Quattro-varianten. De meest recente generatie van de A6 (C7) kwam in 2011 uit. Meer dan ooit vertoont deze jongste A6 gelijkenissen met Audi’s topmodel A8. De A6-serie biedt een ruime keuze aan motorisering, variërend van 1.8 tot 3.0 benzine- en 2.0 tot 3.0 dieselkrachtbronnen.

Das Import helpt u met de import van uw Audi A6 uit Duitsland

Wellicht overweegt u de import van een Audi A6 uit Duitsland. De eerste stap die u in het vervolgproces zult zetten is in de regel het zoeken naar een voor u geschikt exemplaar. Het gebruik van onze speciale zoekmodule is hierbij een waardevol hulpmiddel. U ziet in deze module direct wat de uiteindelijke kosten zullen bedragen.

Een factor om terdege rekening mee te houden bij de import van een auto uit Duitsland zijn de leeftijd en de kilometerstand van de auto. Deze zijn namelijk van invloed op de BPM- en/of BTW-tarieven die u bij import van overheidswege in rekening zullen worden gebracht. Meer hierover is te vinden op onze website.

Om u in elke fase van het importeren van een auto uit Duitsland van passende informatie te kunnen voorzien, heeft Das Import een volledig stappenplan voor u opgesteld. Dit stappenplan kunt u eveneens vinden op onze website. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft voor het kopen van uw auto in Duitsland, het autotransport en de procedures bij de invoer van uw auto bij de RDW en de douane.

Das Import is al jaren gespecialiseerd in de invoer van auto’s uit Duitsland en kan u op basis van uitgebreide kennis en ervaring veel werk uit handen nemen. Dankzij deze ervaring kunnen wij slim gebruik maken van de ondoorzichtige en dikwijls aan verandering onderhevige regelgeving op dit gebied, waardoor wij uw auto altijd onder het gunstigste BPM-regime kunnen importeren. Afgezien van het gemak dat onze autoimportservice u oplevert, zorgt alleen al deze winst ervoor dat onze diensten zich in negentig procent van de gevallen direct terugverdienen en daarmee voor u een nog betere investering zullen blijken te zijn.

Wellicht ook interessant:

Audi A4 importeren

Audi A5 importeren

Audi Q7 importeren

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.