Audi Q7 importeren | Duits aanbod incl. BPM

De Audi Q7 is een gewilde auto, maar het vinden van een goed exemplaar kan lastig zijn. Daarom loont het de moeite om de mogelijkheden voor de import van een Audi Q7 uit Duitsland te onderzoeken. Het importeren van een Q7 uit Duitsland heeft een aantal aantrekkelijke voordelen. De eerste plus is dat het u geld kan schelen; de prijzen liggen in Duitsland in de regel lager. Daarnaast is de keuze er groter. Al met al kunt u er in Duitsland vermoedelijk sneller en beter in slagen om de auto van uw wensen te vinden. Indien u er een Audi Q7 in Duitsland wilt aanschaffen, helpt Das Import u graag bij het importeren van uw auto. Das Import heeft jarenlange ervaring met de import van auto’s uit Duitsland. Deze ervaring delen we graag met u. Zo bieden wij u als hulpmiddel onze speciaal ontwikkelde zoekmodule, waarmee u een omvangrijk overzicht krijgt van een in Duitsland aangeboden Audi Q7’s. Deze module toont u zonder omwegen de uiteindelijke prijs van een auto, inclusief alle additionele kosten die u bij import moet betalen. De normale Duitse autosites bieden deze informatie vanzelfsprekend niet. Bij ons ziet u in één oogopslag wat uw Audi Q7 u in totaal gaat kosten. Daarmee is onze module een belangrijk handvat bij het afweging om al dan niet een auto uit Duitsland te importeren.

551 Audi Q7's uit Duitsland incl. BPM en importkosten

€ 73.575
€ 70.360
€ 79.508
€ 98.883
€ 70.425
€ 68.992
€ 103.737
€ 141.016
€ 94.826
€ 79.843

3 must-read tips voor het importeren van een auto:

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:
€ 43.526
€ 81.026
€ 116.976
€ 129.354
€ 70.336
€ 66.658
€ 77.155
€ 118.242
€ 56.503
€ 72.252

De Audi Q7

De Q7 is de grootste SUV van Audi. Het Duitse premium merk bracht de eerste generatie van de auto (interne benaming Typ 4L) in 2005 op de markt. Vierwielaandrijving is standaard en er is keuze uit een aantal krachtige benzine en dieselmotoren. In 2006 werd een versie met een V12 turbodieselmotor aan het programma toegevoegd. Het jaar 2015 bracht een tweede generatie van de Q7 voort (Typ 4M). Audi introduceerde met de presentatie van dit nieuwe model een aantal innovaties, zoals een systeem dat de berijder op basis van data uit het navigatiesysteem waarschuwt voor potentiële gevaren en een systeem dat de passagiers waarschuwt voor achteropkomend verkeer bij het openen van de deuren. Tevens werd een hybride versie aangekondigd.

Audi mikt met de Q7 op de markt van grote en luxe terreinwagens waarin al eerder enkele van de belangrijkste concurrenten opereerden, zoals de BMW X5 en de Mercedes-Benz ML-klasse.

Das Import helpt u met de import van uw Audi Q7 uit Duitsland

Wanneer u een Audi Q7 uit Duitsland wilt importeren, zult u in de regel het traject starten met het op zoek gaan naar de auto die op basis van uw pakket van wensen voor aanschaf in aanmerking zou kunnen komen. Er zijn verschillende Duitse autosites die het aanbod in kaart brengen, maar wij adviseren u om de zoekmodule van Das Import te gebruiken. U krijgt dan meteen te zien wat de totale kosten van de aanschaf van een auto zullen zijn.

Bij de aanschaf van een auto in Duitsland verdient het aanbeveling goed te letten op de kilometerstand en de leeftijd van de auto. Deze factoren zijn bij import namelijk van invloed op de heffing van de BPM en/of BTW. Meer hierover leest u op onze website.

Er zijn nogal wat zaken die komen kijken bij de aanschaf in en import uit Duitsland van uw Audi Q7. Om u zo goed mogelijk bij elke fase van dit proces te begeleiden, heeft Das Import een uitgebreid stappenplan voor u gemaakt. Dit stappenplan treft u tevens op onze website. Hiermee bieden wij op overzichtelijke wijze alle belangrijke informatie voor de aanschaf van een auto in Duitsland en de daarop volgende stappen, zoals het autotransport en de importhandelingen bij de RDW en de douane.

Das Import kan u op verschillende manieren terzijde staan bij het importeren van uw auto uit Duitsland. Onze grote kennis en ervaring heeft voor u als voordeel dat wij in staat zijn de kosten voor u te drukken, onder meer door gebruik te maken van het voordeligste BPM-tarief. Alleen al hierdoor verdient onze auto import service zich negen van de tien keer meteen terug.

Wellicht ook interessant:

Audi Q5 importeren

Audi A6 importeren

Audi A7 importeren

Audi A8 importeren

Bekijk alle referenties
Bekijk alle import autos

Stappenplan auto importeren

1. Aankoop
2. Transport
3. RDW
4. BPM
5. Extra's
6. Rijklaar