Merk
Model

Ford importeren uit Duitsland

Wilt u een Ford importeren uit Duitsland? Doorzoek hieronder ons aanbod van Ford's van officiële merkdealers waarbij alle prijzen incl. BPM en importkosten worden weergegeven.

1.731 Duitse Ford's incl. BPM en import kosten

Ford modellen

Sorteer op:
Ford Mustang
200.962
Ford Mustang
54.500
Ford S-Max
61.535
Ford Mustang
122.815
Ford EcoSport
27.705
Ford Mondeo
25.307
Ford Mustang
49.195
Ford Mondeo
19.314
Ford Mustang
94.065
Ford Edge
61.824

 

Wie voor niet te veel geld in een jonge Ford wil rijden, zou eens moeten nadenken over de mogelijkheden om een Ford uit Duitsland te importeren. Het importeren van auto’s uit Duitsland zit de laatste jaren behoorlijk in de lift. Wie een auto uit Duitsland invoert, kan dan ook rekenen op een aantal leuke voordelen. Het meeste financiële voordeel kan worden behaald met auto’s in de leeftijdscategorie van een half tot drie jaar oud. Maar ook wanneer een auto jonger of ouder is, kan import de moeite lonen.

Behalve meer ‘value for money’ zijn er nog meer factoren die pleiten voor de import van een Ford uit Duitsland. Zo staat de Duitse occasionmarkt bekend om het grote aanbod van relatief jonge, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste auto’s. Met zo’n kwalitatief hoogstaand aanbod wordt het alleen maar gemakkelijker om snel de auto te vinden die u zoekt.

Wie een Duitse Ford op het oog heeft, doet er goed aan eerst een blik te werpen op de kilometerstand en de leeftijd van de auto; dit zijn namelijk bepalende factoren voor het vaststellen van de BPM en/of BTW bij de invoer in Nederland. Meer hierover vindt u op: Minimum leeftijd en kilometerstand.

Das Import heeft zich gespecialiseerd in de import van auto’s van recente bouwjaren uit Duitsland. Voor deze auto’s ligt de prijs gemiddeld zo’n veertig procent lager dan de prijs die u zou betalen wanneer u een dergelijke auto nieuw in Nederland zou kopen. Wanneer u tegen aantrekkelijke kosten in een zo goed als nieuwe Ford wilt rijden, zou u zichzelf tekort doen wanneer u niet de mogelijkheden zou onderzoeken die import uit Duitsland u biedt. Importeren uit Duitsland betekent immers meestal sneller slagen voor minder geld.

Wanneer u een Ford in Duitsland heeft gevonden berekent Das Import gratis de BPM die u verschuldigd bent. Vraag hier uw gratis BPM berekening aan

Een Ford kopen in Duitsland

Nederlandse kopers importeren elk jaar tienduizenden auto’s. Veel van die auto’s zijn afkomstig van de Duitse markt. Vaak zijn het auto’s van de duurdere merken, maar ook Fords zijn populair.

Winkelen bij de erkende dealer levert voor u als koper het minste risico’s op. De Fords die door de Duitse Ford-dealerorganisatie worden aangeboden, vindt u via de onderstaande link.

A1-Ford-Premium-Gebrauchtwagen

Das Import weet als geen ander wat er speelt bij de import van auto’s uit Duitsland. Onze Autoimportservice omvat een pakket aan diensten waarmee u veel werk uit handen wordt genomen, tegen een tarief waar veel minder ervaren concurrenten niet tegenop kunnen. Voor slechts € 200,00 verlossen wij u van alle papierwerk rondom de import van uw auto en bieden we met onze  chauffeursdienst uw auto aan bij de RDW / Douane.

Alle informatie over onze importservice en onze andere vormen van dienstverlening vindt u hier.

Kosten van invoeren

Wanneer u een Ford in Duitsland gaat aanschaffen, wilt u te allen tijde overzicht houden over de financiële aspecten. Bij de import van een auto is er sprake van verschillende kostensoorten. Natuurlijk vormt het aankoopbedrag het hoofdbestanddeel van de totale kosten, maar u krijgt ook te maken met kosten voor transport en de BPM en/of BTW. Een overzicht van alle kosten is te vinden op onze pagina Totale kosten.

Das Import staat voor u klaar om u te helpen met alle aangelegenheden rondom de aankoop en import van een Duitse occasion. Onze transport- en aankoopafwikkeling is er om u het leven gemakkelijker en aangenamer te maken. We nemen het gehele aankoop- en importtraject van u over. Als u dat wilt, onderhandelen we zelfs met de verkoper over de prijs van een auto. Voor dit alles betaalt u niet meer dan € 650,- , door geheel Duitsland, met inbegrip van het verzekerde transport per oplegger. 

LET OP: voorkom dat u te veel BPM betaalt

Bij het berekenen van de BPM over een importauto gaan veel onervaren kopers in de fout, met onnodig hoge kosten als gevolg. De ingewikkelde regelgeving op dit terrein is hier mede debet aan. Dankzij de jarenlange ervaring van Das Import bent u er bij ons zeker van dat u niet te veel betaalt. Wij doen dit door alle mogelijke BPM-regimes altijd door te rekenen en vervolgens voor de gunstige optie te kiezen. Meer over de berekening van de BPM leest u op het voordeligste BPM regime.

Das Import werkt met dezelfde programma’s als de Belastingdienst Douane. Hierdoor worden onze BPM-aangiftes zonder uitzondering direct geaccepteerd. Dit voorkomt onnodige vertraging en ergernis. Met Das Import wordt uw auto zo snel en voordelig mogelijk geïmporteerd. Dit bespaart u over de gehele linie veel geld, waardoor onze autoimportservice zich in de regel direct terugverdient.

Direct in uw mailbox! Meld u nu aan:

Bedankt voor uw aanmelding.
Om uw profiel compleet te maken hebben wij nog een aantal vragen voor u.
1/4 2/4 3/4 4/4
Op welke termijn wilt u een auto importeren?
Wat is uw budget?
Wat rijdt u het liefst?
Wat is/zijn uw favoriete merk(en)?
Uw gegevens
Bedankt voor het invullen.
Wij kunnen nu nog relevanter zijn in de e-mails die wij u sturen.